Acest concurs a expirat în data de 2016-01-31. Vezi concursurile active aici.
Te rasplatim de sarbatori!

Campania va incepe in data de 07 decembrie 2015 si se va desfasura in perioada in care se vor efectua primele 100.000 de tranzactii de reincarcare electronica Orange, Vodafone si Telekom Mobile (tranzactii asociate Campaniei), de la data lansarii Campaniei. Campania se va desfasura in cadrul retelei de terminale de plata ZebraPay de pe teritoriul Romaniei.

Pentru a putea participa la campanie, o persoana trebuie sa finalizeze o tranzactie asociata campaniei la orice terminal Zebrapay in perioada de desfasurare a campaniei.

Premiile Campaniei se vor oferi prin intermediul chitantei emisa la finalizarea tranzactiei. Astfel, la fiecare tranzactie asociata Campaniei, clientul va primi pe chitanta emisa de la terminal un PIN paysafecard in valoare de 25 lei (PIN Cadou)

Premiile oferite in cadrul campaniei sunt urmatoarele:

  • cate un PIN paysafecard in valoare de 25 lei (PIN Cadou) oferit la fiecare tranzactie asociata campaniei

Premiile campaniei se vor acorda prin intermediul chitantei emisa la finalizarea tranzactiei asociata campaniei. Fiecare client poate rascumpara un singur PIN Cadou oferit prin Campanie.

PINul Cadou poate fi utilizat astfel:

  1. Clientul se inregistreaza gratuit in my paysafecard accesand site-ul paysafecard.com.
  2. Isi incarca PIN-ul Cadou in valoare de 25 lei in contul sau my paysafecard.
  3. Cei 25 lei sunt disponibili imediat in contul my paysfecard pentru platile online.
  4. Platile online se efectueaza prin introducerea numelui de utilizator si a parolei.

Acest PIN trebuie sa fie incarcat in my paysafecard pana la data de 10.01.2016 si trebuie sa fie consumat pana la data de 29.02.2016. PIN-urile Cadou pot fi folosite doar dupa incarcarea lor in contul my paysafecard.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.

5 din 5 (1 Voturi)