Electronice • Castig instant

Concurs: Castiga garantat, fara tragere la sorti, unul dintre cel 1.200 de pachete de accesorii premium!

Adăugat de concursoman în data de 2014.10.02 • 2914 vizualizări

concurs LG

Cumpara un telefon LG G3 si primesti cadou un pachet de accesorii premium!

Campania promotionala este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 01 octombrie 2014, ora 00:00:00 – 31 decembrie 2014, ora 23:59:59 inclusiv (denumita in continuare “Perioada Campaniei”).

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de minim 18 ani impliniti pana la data achizitionarii produsului participant, cu domiciliul sau resedinta in Romania.

Produsele participante in Campanie sunt telefoanele LG G3 (D855), cu memorie interna de 16 GB si 32 GB, produse importate de catre LG Electronics Romania S.R.L.. Produsele participante prezinta pe una dintre lateralele cutiei in care sunt ambalate o eticheta cu urmatoarele mentiuni: Continut pachet, Producator si Importator impreuna cu insemnul RO, importatorul fiind LG Electronics Romania S.R.L..

Foarte important! Campania promotionala este valabila numai pentru achizitia de telefoane LG G3 (D855), care au pe ambalajul produsului participant eticheta cu insemnele specificate mai sus si sunt importate de catre LG Eletronics Romania S.R.L.. 

Pentru a putea participa la Campania promotionala, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa achizitioneze cel putin un produs participant, in perioada Campaniei promotionale, respectiv 01 octombrie 2014 – 31 decembrie 2014 (inclusiv) din magazinele fizice sau online;
  • sa acceseze site-ul dedicat Campaniei promotionale, in perioada 01 octombrie 2014 – 15 ianuarie 2015 (inclusiv);
  • sa completeze corect formularul de inscriere in Campanie;
  • sa incarce (upload-eze) pe site-ul dedicat Campaniei promotionale o fotografie sau o copie scanata lizibila a facturii fiscale, imaginea trebuie sa fie in format jpg sau png, iar marimea fisierul sa nu depaseasca 1 MB, prin care se dovedeste achizitionarea produsului participant conform termenilor din prezentul Regulament Oficial;
  • sa incarce (upload-eze) pe site-ul dedicat Campaniei promotionale o fotografie sau copie scanata lizibila a etichetei ce contine codul IMEI al produslui participant, imaginea trebuie sa fie in format jpg sau png, iar marimea fisierul sa nu depaseasca 1 MB. Eticheta ce contine codul IMEI se afla lipita pe exteriorul ambalajului original al Produsului participant.

In cadrul acestei Campanii promotionale se vor acorda automat, fara tragere la sorti, un numar estimat, dar nu limitat la 1.200 de Pachete de accesorii premium pentru orice telefon mobil LG G3 achizitionat, ce a fost inscris in Campanie.

Fiecare pachet de accesorii premium contine urmatoarele:

  • 1 bucata Casti Bluetooth Stereo LG Tone Infinim (HBS-900)
  • 1 bucata Smart USB LG 16GB (MU1)
  • 1 bucata Incarcator de masina LG (CLA-400)

Valoarea fiecarui cadou in parte este de 599 Lei (TVA inclus).


PARTICIPA LA CONCURS