Acest concurs a expirat în data de 2015-04-14. Vezi concursurile active aici.
Pastele si mamica perfecta.

Cu siguranta zile acestea sunteti prinse in valtoarea pregatirilor de Paste - analizati ce sa mai curatati prin casa, faceti ultimele planuri ale escapadei de acasa, pregatiti lista cu bucatele gustoase si cea de cadouri. In concluzie ne-am gandit ca ar fi foarte potrivit un concurs in care sa va demonstrati maiestria - fie ca stiti o reteta de prajitura coplesitor de buna sau stiti modalitatea prin care, garantat, se poate scoate pata de vin rosu de pe o fata de masa alba.

Mai precis - va invitam sa ne trimiteti un articol ce are ca tematica Pastele, pregatirea pentru Paste, semnificatia Pastelui, cadouri, retete, obiceiuri in familie sau orice altceva, folositor, ati vrea sa ne impartasiti. Noi le vom publica pe site, sub numele vostru. Si, la final, marti, 14 aprilie 2015, vom alege 2 castigatoare.

Cadoul va fi o enciclopedie despre animale, oferita editura Litera, de la National Geographic Kids: Atlasul Animalelor Salbatice.

Detalii concurs:

  • intra in concurs toate textele trimise si publicate pe site pana in data de 13 aprilie, ora 24.00
  • cele doua castigatoare vor fi anuntate in data de 14 aprilie in aceasta pagina
  • textele trimise trebuie sa aiba ca tematica Pastele. Nu vor fi publicate texte care nu va apartin sau pe care nu le consideram de interes pentru cititoare. Este de real ajutor daca atasati si folografii proprii.
  • puteti trimite textele la adresa anca.nelersa@uzinadenet.ro