Acest concurs a expirat în data de 2015-02-14. Vezi concursurile active aici.
Unele dintre cele mai faine cadouri de Valentine’s Day sunt, fara doar si poate, cartile.

Unele dintre cele mai faine cadouri de Valentine’s Day sunt, fără doar și poate, cărțile. Doar toți bookaholicii din lume știu că acestea sunt darul perfect, nu-i așa? Mai ales dacă conțin povești de dragoste (cu puțin sirop, stranii, minunate), numai bune de consumat în această perioadă dedicată lui Cupidon. Iar literatura de dragoste nu e numai cea comercială, există sute (de mii?) de volume de beletristică de calitate, care au în centrul lor, într-un fel sau altul, cuplurile, relațiile amoroase, poveștile de iubire de tot soiul. 

Așa că profităm cu vârf și-ndesat de „sărbătoarea” care e după colț și ne propunem să citim literatură bună, în ton cu vremea. Împreună cu prietenii de la Nemira, ne-am gândit că, poate, ați avea nevoie de câteva cărți de acest tip :), fie pentru voi, fie pentru jumătatea voastră. Prin urmare, vă oferim șansa să le câștigați participând la concursul de față.

Premiile: două pachete de îndrăgostiți de la Nemira. Punem la bătaie, așadar, două pachete de îndrăgostiți de la Nemira:

  • Pachet „Poveste de dragoste”, care conține patru titluri, astfel: Niveluri de viață, de Julian Barnes – cronica noastră aici, Până când m-a cunoscut, de Julian Barnes – cronica noastră aici, Din toate bogățiile, de Stefano Benni, Cel mai mic sărut pomenit vreodată, de Mathias Malzieu – cronica noastră aici;
  • și Pachet „Lady”, care conține trei volume, astfel: Cartea dragostei, de Phillipa Fioretti, 7 Povești de dragoste, o antologie cu texte semnate, printre alții, de F.M. Dostoievski, Edgar Allan Poe, Oscar Wilde, Guy de Maupassant, Stefan Zweig, și Povești cu și despre femei, de Michelle Jackson și Juliet Bressan.

Cum câștigați unul dintre cele două pachete de îndrăgostiți de la Nemira

Pentru că, recent, Laura a scris un material cu Cele mai frumoase citate despre iubire (de unde vă puteți inspira), cerința pentru a intra în concurs este să postați și voi un citat despre iubire – puteți alege orice fel de fragment, mai lung sau mai scurt, din literatura română sau din literatura străină, din eseuri sau orice alt tip de carte de non-ficțiune, precizând cartea și autorul, sau numai autorul, etc. Altfel spus, aveți o libertate deplină în selectarea fragmentului preferat de voi.

Câștigătorii celor două pachete de cărți vor fi aleși prin tragere la sorți dintre cei care au respectat cerința acestui concurs, s-au semnat cu numele real și complet și au lăsat o adresă de e-mail validă. Pachetele vor merge la câștigători în ordinea extragerii (adică primul pachet menționat mai sus va merge la primul câștigător, cel de-al doilea pachet la cel de-al doilea câștigător).

Prin participarea la concurs vă exprimați acordul de a primi newsletterul Bookaholic.

Perioada de desfășurare a concursului: 7 – 13 februarie 2015 (inclusiv).

Câștigătorul va fi anunțat pe 14 februarie 2015.