77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga doua bilete de avion catre o destinatie din Europa aleasa de tine!

 admin  2016.02.13  Vacante,Trageri la sorti  1516

concurs Kiss FM

Câștigă o excursie în valoare de 500 de euro alåturi de momondo și KissFM. Caută bilete de avion pe momondo.ro, răspunde la întrebare și intră în concurs!

Intră în concurs printr-un comentariu la postarea de pe Facebook Kissfm și lasă-ți imaginația și visul despre călătoria mult dorită să zboare cât de departe.

Răspunde la întrebarea KissFM “Cu ce îi șade bine călătorului?” și fă o căutare pe momondo pentru ca destinația aleasă de tine să se încadreze în valoarea premiului.

Nu există răspunsuri greșite – doar infinite posibilități! Va câștiga cea mai creativă și originală idee!

Concursul se va desfășura începând cu 9 februarie 2016 până pe 14 februarie 2016, la ora 23:59 (ora României).

Pentru a participa, concurentul trebuie să răspundă la postarea KissFM de pe Facebook și să facă o căutare pe momondo pentru a se decide unde și în ce perioadă dorește să călătorească. Pentru a intra cu succes în competiție, participantul trebuie să selecteze o destinație pentru care există zboruri disponibile pe momondo pentru datele de călătorie în cuantum de maxim 500 de euro.

Premiul constă într-un fond în valoare de 500 de euro pentru a fi folosit în achiziționarea unor bilete de avion cu orice destinație din Europa pentru concurentul câștigător și un alt însoțitor al acestuia. Însoțitorul este opțional. Câștigătorului îi revine dreptul de a alege aeroportul de unde se va face plecarea, în funcție de reședința acestuia. Toate taxele de zbor sunt incluse în premiu.

Câștigătorul va fi anunțat prin email sau prin intermediul Facebook în cel mult șapte zile după ce juriul a făcut selecția.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga premii castiga bilete de avion bilete de avion