Acest concurs a expirat în data de 2014-10-24. Vezi concursurile active aici.
France is in the Air

Campania va incepe in data de 9 octombrie 2014 si se va incheia la data de 23 octombrie 2014.

In perioada 9 - 23 octombrie 2014 orice utilizator de internet se poate inscrie la concursul „France is in the Air” conform instructiunilor:

  • participantii trebui sa acceseze pagina de franceisintheair.ro; 
  • participantii trebuie sa se logheze pe site-ul franceisintheair.ro folosind icoana “facebook connect” prezenta pe site:
  • participantii trebuie sa completeze urmatoarele date personale: nume, prenume, sex, data nasterii, telefon, email

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa trimita o carte postala electronica prin intermediul site ului franceisintheair.ro unei persoane dragi. Inainte de a primi cartea postala, participantul trebuie confirme ca are permisiunea destinatarului de a primi cartea postala. Participantul poate subscribe la newsletterul Air France in timpul procesului de inregistrare.

Castigatorul va primi doua bilete de avion Air France pe ruta Bucuresti Punta Cana, in Clasa Economy, inclusiv taxele de aeroport.

Bilete de avion pot fi folosite de castigator si maxim un insotitor (ales de castigator). Acestor bilete de avion li se aplica conditii speciale. Biletele vor fi emise de Air France nu mai devreme de 28 octombrie 2014 si nici mai tarziu de 21 decembrie 2014. Datele de calatorie se vor alege in functie de orarul de zbor si de disponibilitatea locurilor pentru 
aceasta destinatie.