Acest concurs a expirat în data de 2016-01-07. Vezi concursurile active aici.
Care este bautura care-ti insoteste zilele friguroase de iarna? Un ceai bun, desigur!

Care este bautura care-ti insoteste zilele friguroase de iarna? Un ceai bun, desigur! Adica orice fel de ceai infuzie de pe Arta ceaiului. 

Ceaiul infuzie este nu numai o bautura cu gust placut, ci si una extrem de sanatoasa. Iar cand este savurata din recipiente dragute, momentul este un adevarat rasfat. Fie ca e vorba de un ceai negru cu iasomie si trandafiri, de un ceai verde cu ghimbir sau de ceaiuri de fructe exotice, infuziile de ceai sunt cel mai bun mod de a-ti regasi energia si inspiratia de care ai nevoie in fiecare zi. 

In magazinul Arta Ceaiului gasesti sortimente de calitate superioara de ceaiuri infuzie, cafele de origine si cafele cu arome, precum si o multime de accesorii dragute pe care sa le oferi cadou sau de care sa te bucuri chiar tu. Daca esti in cautare de idei inedite de cadouri pentru sarbatorile de iarna, viziteaza targul cadourilor din magazinul nostru!

Kudika.ro si Arta Ceaiului te invita la concurs!

Spune-ne pe Forumul Kudika.ro care este ceaiul pe care vrei sa-l savurezi in zilele friguroase de iarna? (pentru a participa la concurs trebuie sa intri pe www.artaceaiului.ro, sa aleagi unul sau mai multe ceaiuri si sa postezi link-ul pe forumul Kudika) si poti castiga unul dintre cele 3 premii, fiecare constand intr-un ceainic cu ceasca si farfurie si 3 ceaiuri de 100 de grame.

Concursul se desfasoara in perioada 18 decembrie 2015 - 06 ianuarie 2016 iar castigatorii vor fi anuntati in intervalul 6 - 8 ianuarie 2016.