Acest concurs a expirat în data de 2014-10-06. Vezi concursurile active aici.
Castiga cartea "Teste de inteligenta IQ4".

Seria testelor de inteligenţă continuă cu 400 de probleme noi, pentru exersare şi îmbunătăţirea rezultatelor la testările în condiţii de concurs.

În ultimii 25 de ani, testele de acest tip au început să fie utilizate pe scară largă, deoarece angajatorii trebuie să se asigure că plasează de la bun început indivizii potriviţi în posturile potrivite. Exerciţiile din cartea de faţă prezintă totodată avantajul suplimentar al exersării creierului, ale cărui performanţe pot fi sporite prin exerciţii şi îngrijire, la fel ca toate părţile corpului. Cercetările recente au arătat că celulele cerebrale dezvoltă permanent conexiuni noi şi puternice, iar creierele adulte pot genera şi ele celule noi, indiferent de vârstă. Pentru a vă oferi oportunitatea de a practica toate tipurile de întrebări pe care este probabil să le întâlniţi în testările reale, testele care au fost compilate în mod special pentru această carte sunt multidisciplinare şi includ întrebări de natură verbală, numerică şi grafică, dar şi întrebări suplimentare ce implică procese de gândire logică şi în acelaşi timp un grad de gândire laterala.

Întrebările sunt tipice pentru cele pe care le veţi întâlni în testele IQ reale şi sunt organizate în 10 teste, fiecare alcătuit din câte 40 de întrebări, la care se adaugă un îndrumar pentru evaluarea rezultatelor. Exersând diferitele tipuri de întrebări şi învăţând să recunoaşteţi temele recurente, vă puteţi îmbunătăţi punctajul obţinut la testele standard IQ cu câteva puncte esenţiale.

Fie că va antrenaţi mintea în vederea susţinerii unui test IQ ca parte a unui interviu pentru angajare sau doriţi pur şi simplu să rezolvaţi problemele propuse pentru propriul divertisment, oferta autorilor vă va îmbogăţi semnificativ şansele de a exersa şi a vă dezvolta capacităţile intelectuale.

Răspunde corect la întrebarea noastră şi poţi câştiga această carte, oferită de Editura Meteor Press şi PORT.ro!