78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga bunatatile exotice Shan’shi pentru mancaruri asiatice!

 admin  2014.12.09  Diverse,Trageri la sorti  710

concurs eva

Daca te numeri printre iubitorii bucatariei asiatice (chinezeasca, thailandeza, indoneziana sau japoneza), iti place sa gatesti si chiar sa adaugi elemente de noutate retetelor clasice, acum ai ocazia sa castigi o serie de ingrediente Shan’shi cu care sa dai frau liber imaginatiei!

Oricand iti doresti sa prepari ceva rapid si gustos, pentru orice ocazie, poti alege dintr-o gama diversa de ingrediente Shan’shi: sosuri/paste picante si condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice, sosuri aromatice semi-preparate, etc. În Romania produsele Shan’shi sunt distribuite de Mare si Foodbroker si se gasesc la raft in Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Profi si Selgros.

Participa la concurs in perioada  8 - 15 decembrie 2014, raspundeti corect la întrebarea "Din ce limba provine si ce inseamna tradus cuvantul Shan’shi?" si puteti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de Shan’shi! Fiecare premiu consta intr-un set cu produse Shan’shi!


PARTICIPA LA CONCURS

bucataria asiatica concursuri online ingrediente Shan’shi