Acest concurs a expirat în data de 2014-12-16. Vezi concursurile active aici.
Din ce limba provine si ce inseamna tradus cuvantul Shan’shi?

Daca te numeri printre iubitorii bucatariei asiatice (chinezeasca, thailandeza, indoneziana sau japoneza), iti place sa gatesti si chiar sa adaugi elemente de noutate retetelor clasice, acum ai ocazia sa castigi o serie de ingrediente Shan’shi cu care sa dai frau liber imaginatiei!

Oricand iti doresti sa prepari ceva rapid si gustos, pentru orice ocazie, poti alege dintr-o gama diversa de ingrediente Shan’shi: sosuri/paste picante si condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice, sosuri aromatice semi-preparate, etc. În Romania produsele Shan’shi sunt distribuite de Mare si Foodbroker si se gasesc la raft in Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Profi si Selgros.

Participa la concurs in perioada  8 - 15 decembrie 2014, raspundeti corect la întrebarea "Din ce limba provine si ce inseamna tradus cuvantul Shan’shi?" si puteti castiga unul dintre cele 5 premii oferite de Shan’shi! Fiecare premiu consta intr-un set cu produse Shan’shi!