98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Castiga bani in mod continuu din cumparaturile tale + 30 de lei bonus de bun venit!

 admin  2018.05.01  Promotii  2228

concurs Bonusway

Bonusway este unul dintre cele mai mari site-uri de cashback din România. Cuvântul cashback este cuvântul englezesc și înseamnă „bani înapoi“

Pentru fiecare achiziție prin intermediul serviciului cashback, realizat de către un utilizator înregistrat, Bonusway primește un comision din partea magazinului partener și îl împarte cu utilizatorul său, această sumă și este cashback. Bonusway colaborează cu mai mult de 400 de magazine online din întreaga lume, iar de avantajele serviciului beneficiază deja peste 50 000 de utilizatori. Fiecare magazin-partener oferă condiții diferite de colaborare, bonusul înregistrat poate fi o valoare fixă sau un anumit procent din valoarea achiziției.

Cum să obții bonus la cumpărături online?

  1. Înregistrează-te pe Bonusway
  2. Selectează magazinul dorit din lista de magazine
  3. Accesează magazinul și plasează comanda. În final, primești bonus!

Bonusurile acumulate vor apărea în contul personal Bonusway. Odată ce suma bonusurilor va depășit pragul minim de retragere de 50 de lei, banii pot fi transferați în contul bancar. 

Înregistrează-te acum aici şi primeşti 30 de lei bonus de bun venit!concursuri online concurs Bonusway castiga premii site cashback cashback Romania Bonusway cashback cashback cumpara inteligentNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.