98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
39
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga bani de cumparaturi, 500 de lei saptamanal!

 admin  2014.07.08  Bani,Vouchere,Trageri la sorti  2072

concurs German Electronics

Campania „Câştigă bani de cumpărături, 500 de lei săptămânal!” se desfăşoară în perioada în perioada 07 - 27 iulie 2014.

Se vor acorda 3 vouchere de cumpărături pe German Electronics a câte 500 de lei fiecare. În fiecare săptămână se acordă câte un voucher.

Orice persoană fizică sau juridică, care care respectă cerinţele campaniei intră în competiţia pentru câştigarea unui voucher de 500 de lei săptămânal.

Cerinţe:

  • a) Fă cumpărături de minim 100 de lei (fără taxa de transport) pe site-ul German Electronics în perioada campaniei, 07 - 27 iulie 2014.
  • b) Dacă nu eşti abonat deja, abonează-te la newsletterul German Electronics aici şi validează adresa de email, făcând clic pe linkul de validare primit pe email.

Extragerile câştigătorilor celor trei vouchere vor avea loc în zilele de miercuri 16, 23 şi 30 iulie 2014 prin intermediul site-ului specializat tragerilasorti.ro iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe germanelectronics, pe blog, pe contul nostru de facebook şi pe tragerilasorti.ro.

Voucherele se pot folosi la cumpărături pe German Electronics şi au o valabilitate de 60 de zile.


PARTICIPA LA CONCURS

bani de cumparaturi bani online concurs bani castiga bani bani pe net concurs German Electronics concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.