Acest concurs a expirat în data de 2019-05-28. Vezi concursurile active aici.
Dragilor, Mythologica a fost alaturi de voi in miraculoasa calatorie ce s-a numit Urzeala Tronurilor.

Luni, 20.05.2019, vine ultimul episod Urzeala Tronurilor! Si pentru voi, cei mai credinciosi supusi de pe pamant, am premii ce vor da pe spate intregul Westeros! Dati mai departe vestea si trimiteti corbii in Cele Sapte Regate!

Dragilor, Mythologica a fost alaturi de voi in miraculoasa calatorie ce s-a numit Urzeala Tronurilor. 

Jocul "Tronul de Fier" inspirat de Game of Thrones, cartile Dansul Dragonilor si Cavalerul celor Sapte Regate de George Martin sunt marile premii ale acestei editii.

Cel mai mare site si canal YouTube din Romania despre mitologie va propune un concurs pentru castigarea Tronului de Fier:

  • Locul 1: Jocul Game of Thrones: Tronul de Fier îti deschide poarta spre atmosfera palpitanta a serialului HBO în care intriga, comploturile si tradarea sunt nelipsite. Mecanica jocului este similara cu cea a legendarului Cosmic Encounter® ceea ce garanteaza distractia celor 3-5 jucatori. Fiecare jucator controleaza una din marile Case din Westeros, trimitând în confruntari epice personaje apartinând Casei sale si implicându-le în comploturi si intrigi fara egal. Jucatorii negociaza, joaca la cacealma, însala, santajeaza si fac amenintari, folosindu-se de orice mijloace la îndemâna pentru a-si înfrânge dusmanii si pentru a revendica rasplata suprema: Tronul de Fier!
  • Locul 2: Editie exclusiva Jocul Dragonilor, 2 volume, ultima carte din celebra serie Cantec de Gheata si Foc, de George. R.R. Martin, care sta la baza serialului Urzeala Tronurilor, editura Nemira, colectia Nautilius – ultimele 1176 pagini ale celebrei serii. Pretutindeni se reaprind dispute, au loc tradari si o multime de preoti, soldati, nobili si sclavi infrunta obstacole imposibile. Capricioasa si imprevizibila, soarta invita la un dans pe viata si pe moarte.
  • Locul 3: Cartea Cavalerul celor Sapte Regate – Cu o suta de ani inainte de Urzeala Tronurilor, doi eroi neobisnuiti bantuiau prin Westeros…Inainte de Tyrion Lannister si Podrick Payne, au fost Dunk si Egg. Sir Duncan cel Inalt, un calaver novice, dar curajos isi intrece rivalii cel putin prin statura, daca nu prin experienta. Alaturi de el se afla varianta lui in miniatura, Egg, un baiat al carui nume adevarat (ascuns de toti cei pe care-i intalnesc) este Aegon Targaryen. Desi eroi mai neverosimili nu se gasesc in tot Westerosul, cei doi au in fata lor aventuri extraordinare, in mijlocul intrigilor regale, al raufacatorilor si al celor inebuniti dupa putere. Actiunea din cele trei nuvele care alcatuiesc Cavalerul celor Sapte Regate, adunate pentru prima oara intr-un singur volum, are loc cu un secol inainte de evenimentele din Urzeala tronurilor, in epoca in care dinastia Targaryenilor controleaza Tronul de Fier. Inca mai traiesc oameni care au vazut dragonii zburand deasupra oraselor distruse. Iar Westerosul e plin de comploturi regale, rivalitati, dar si de eroi.

Ce trebuie sa faci:

  • Lasa un comentariu la postarea concursului de pe Facebook (poti sa ne lasi orice comentariu, precum un subiect de articol, ce ai vrea sa citesti sau o sugestie pentru noi)
  • Da un like la pagina librarie.net si la Mythologica.ro
  • Aboneaza-te la canalul nostru YouTube pentru stiri noi, continut exclusiv si alte premii aici: 

Cei 3 câstigatori vor fi selectati cu ajutorul site-ului random.org pe 27 mai 2019. Se vor genera 3 numere în mod aleator (premiul 1, 2 si 3).

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa ne trimita datele corect (nume complet, adresa si numar de telefon) in maxim 7 zile de la incheierea concursului, via facebook ori la adresa catalin.stanculescu@mythologica.ro. In caz contrar, se va extrage un alt castigator.

5 din 5 (1 Voturi)