Acest concurs a expirat în data de 2014-12-22. Vezi concursurile active aici.
Trofeul Mărul și Bula de Aur!

Tu decizi cea mai buna interpretare a piesei Tymbark Fizzy!

Bea Tymbark Fizzy 2L, voteaza-ti artistul preferat si poti castiga prin tragere la sorti marele premiu, Trofeul Marul si Bula de aur in valoare de 5.000 euro!

In plus, codul unic sub eticheta iti poate aduce unul dintre sutele de premii saptamanale, in bani!

Campania „Trofeul Mărul și Bula de Aur” va incepe la data de 18 august 2014 si va dura pana la data de 21 decembrie 2014.

La prezenta Campanie Promotionala participa urmatoarele produse fabricate si comercializate de catre Organizator: bautura racoritoare Tymbark Fizzy 2L cu eticheta promotionala (portocala, mar verde, piersica si lamaie). Produsul participant va putea fi identificat prin eticheta promotionala, care va contine numele promotiei – „Trofeul Mărul și Bula de Aur” si un extras din Regulamentul Oficial. Sub eticheta promotionala se va gasi un sticker care va avea imprimat un cod unic promotional alfanumeric, format din zece caractere.

Pentru a participa la Campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant si sa trimita codurile in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

  • prin expedierea unui SMS la numarul de telefon 1844 (tarif standard in retelele de telefonie mobila), in perioada 18 august 2014 – 21 decembrie 2014, inclusiv, un mesaj text scris (“SMS”) compus exclusiv din codul unic descoperit pe sticker-ul de sub eticheta promotionala aplicata pe Produsul Participant achizitionat.
  • online, prin completarea unui formularul electronic de inscriere, disponibil la accesarea website-ului marulsibuladeaur.ro, in perioada 18 august 2014 ora 00:00 – 21 decembrie 2014 ora 23:59, inclusiv, asa cum este acesta afisat pe site, pentru crearea contului, respectiv: nume, prenume, adresa postala, varsta, telefon, email, alegere parola.

Un cod unic poate fi inscris in Campanie atat prin SMS, cat si pe site-ul Campaniei marulsibuladeaur.ro. Inscrierea este reprezentata de trimiterea unui cod corect de pe un Produs Participant.

In cadrul Campaniei Promotionale “Trofeul Mărul și Bula de Aur” Organizatorul va oferi un numar total de 901 de premii, dupa cum urmeaza:

  • a) 900 de premii X 100 lei care vor fi atribuite participantilor care inscriu atat prin SMS, cat si pe site coduri unice valide ce sunt desemnate castigatoare conform tragerii la sorti a momentelor norocoase, astfel:
    • 270 de premii X 100 lei fiecare, pentru participantii care se inscriu in Campanie prin SMS (15 momente norocoase in fiecare saptamana de Campanie);
    • 630 de premii X 100 lei fiecare, pentru participantii care se inscriu in Campanie prin intermediul site-ului Campaniei (35 momente norocoase in fiecare saptamana de Campanie).
  • b) 5.000 Euro reprezentand valoarea Marelui Trofeu “Mărul și Bula de Aur” care se acorda prin tragere la sorti din randul participantilor care au inscris pe site-ul marulsibuladeaur.ro coduri unice valide ce au reprezentat un vot pentru interpretarea muzicala desemnata castigatoare.

Inainte de inceperea Campaniei Promotionale, Organizatorul va desemna cele 900 de momente norocoase aferente celor 900 de premii prevazute la litera a) de mai sus, prin tragere la sorti cu ajutorul unui sistem informatic specializat (respectiv 50 de momente norocoase pe saptamana). Lista momentelor norocoase va constitui anexa la prezentul Regulament si va fi facuta publica numai dupa finalizarea Campaniei Promotionale.

Tragerea la sorti pentru Marele Trofeu va avea loc in data de 22.12.2014 pe cale electronica, printr-o extragere aleatoare, cu ajutorul unui program informatic specializat.