Acest concurs a expirat în data de 2016-02-03. Vezi concursurile active aici.
Cumpara echipamentul nationalei si poti ajunge la Euro 2016!

Campania „Cumpara echipamentul Nationalei si poti ajunge la Euro 2016!” va fi organizată şi se va desfăşura in perioada 09.12.2015 orele 15.00 – 02.02.2016 orele 23:59 (inclusiv).

La prezentul campanie vor participa urmatoarele produse, comercializate in toata reteaua de magazine Penny Market si XXL Mega Discount:

  • Tricou Oficial Acasa, Galben
  • Tricou Suporter, Galben
  • Tricou Training, Albastru/Galben
  • Tricou Training, Rosu/Galben

Pentru a se inscrie in campanie, un participant, in perioda campaniei, trebuie sa urmeze intocmai pasii de mai jos:

  1. Sa achizitioneze, din magazinele participante, in perioada campaniei, cel putin un produs participant in campanie;
  2. Sa acceseze website-ul fotbal.penny.ro, sectiunea dedicata Campaniei;
  3. Sa completeze corect si complet datele personale solicitate in formularul de inscriere in campanie (nume, prenume, telefon mobil, adresa de email, localitate de domiciliu si judet de domiciliu) impreuna cu numarul bonului fiscal cu care participantul a achizitonat produsul participant in campanie;
  4. Sa pastreze bonul fiscal al carui numar a fost inscris in campanie, in original, pentru a face dovada achizitiei de produse participante in cazul unui castig;

Premiile oferite in urma tragerilor la sorti saptamanale sunt:

  • 8 x Sejur pentru 2 persoane la Euro 2016

Fiecare premiu consta intr-un voucher de servicii turistice, pentru cazare si transport in perioada desfasurarii Campionatului European de Fotbal Euro 2016, respectiv 10 iunie 2016 – 10 iulie 2016, intr-unul dintre orasele in care se desfasoara meciuri din cadrul Campinatului European de Fotbal Euro 2016.

Tragerile la sorti saptamanale se va efectua pe website-ul random.org, prin sistemul securizat al site-ului, care asigura caracterul aleatoriu al rezultatului fiecarei trageri, dintre toti participantii inregistrati in saptamana anterioara fiecarei extrageri.