101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
59
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 8 pachete cu produse Scandia Sibiu!

 admin  2015.07.01  Trageri la sorti,Concursuri cu jurizare,Alimente  1325

concurs Scandia Sibiu

Concursul „Povesti de birou” se va desfasura in perioada 29 Iunie 2015, ora 12:00, ora Romaniei - 8 iulie 2015, ora 12:00, ora Romaniei.

In prima zi de Concurs, pe wall-ul paginii Facebook Scandia Sibiu va fi afisata o postare care va anunta startul concursului. Participantii trebuie sa posteze un comentariu la postarea Organizatorului referitoare la startul concursului, care sa contina o poveste cu o intamplare amuzanta din timpul unui pranz luat cu colegii la serviciu si, ulterior, sa dea tag in acelasi comentariu unuia sau mai multor colegi de birou care au luat parte la acel pranz.

Aceasta tema de discutii se adreseaza exclusiv potentialilor participanti de pe teritoriul Romaniei care viziteaza paginia oficiala Scandia Sibiu de pe Facebook in perioada Concursului. Toti vizitatorii paginii de Facebook ScandiaSibiu vor fi invitati sa lase un comentariu care sa contina o poveste cu o intamplare amuzanta din timpul unui pranz luat cu colegii la serviciu si, ulterior, sa dea tag in acelasi comentariu unuia sau mai multor colegi de birou care au luat parte la acel pranz.

In cadrul acestui concurs se vor acorda 8 premii, constand in:

  • 8 pachete cu produse Scandia Sibiu care asigura pranzul pentru o luna de zile, plus alte produse (legume, fructe, dulceata, muraturi, paine, vin).

5 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti (random.org) iar 3 castigatori vor fi desemnati pe baza celor mai interesante 3 povesti. Castigatorii vor fi anuntati prin intermediul paginii de Facebook, in data de 09.07.2015

Alegerea castigatorilor se va face prin 2 modalitati:

  • Tragere la sorti: Alegerea celor 5 castigatori se va face prin tragere la sorti la care participa toti cei care au postat comentarii in cadrul concursului. Extragerea se va face automatizat, prin intermediul random.org dintre toti participantii eligibili inregistrati conform mecanismelor descrise mai sus, extragerea urmand sa aiba loc in data de 09.07.2015.
  • Cu ajutorul unui juriu format din membri Scandia: Cei 3 castigatori care vor avea cele mai amuzante povesti – cele 3 povesti amuzante castigatoare vor fi alesi de angajati ai Scandia Food S.R.L. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe pagina de Facebook.

PARTICIPA LA CONCURS

Povesti de birou concursuri online castiga premii Scandia Sibiu concurs Scandia SibiuNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.