Acest concurs a expirat în data de 2015-08-24. Vezi concursurile active aici.
Elibereaza sportivul din tine.

Campania va incepe in data de 1 iunie 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 23 august 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei. O

Produsele participante la Campanie sunt toate sticlele de apa de 0.33l, 0.5l, 0.7l, 1l, 1.5l, apartinand marcii Vittel, marca proprietate a Organizatorului, ale caror ambalaje au insemnele promotionale ale Campaniei “Elibereaza sportivul din tine”.

Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant si sa trimita codul tiparit pe abtibildul aplicat pe eticheta in perioada campaniei, prin:

  • mesaj SMS la numarul 1893 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al retelei de telefonie mobila folosita (Vodafone, Telekom sau Orange), sau
  • accesarea web-site-ului www.vittel.ro, crearea unui cont pe site si trimiterea datelor personale si a codului promotional prin formularul din sectiunea “Particip”.

Fie ca va trimite codul promotional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea websiteului  www.vittel.ro, Participantul trebuie sa pastreze sticla de apa in original si sa o  trimita catre Organizator, in cazul in care Participantul va fi declarat castigator.

Pentru a avea o sansa la Premiile extra, userul trebuie sa acceseze jocul pus la dispozitie  de catre Organizator in sectiunea “Joc” unde are la dispozitie 4 tipuri de sporturi:  cycling, fitness, alpinism si alergare.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera in total 128 premii:

  • 84 Premii zilnice, fiecare premiu constand in 1 x sticle de apa Vittel 1L;
  • 36 Premii extra (saptamanale), fiecare premiu constand in 1 voucher la Dechatlon, in valoare de 400 Ron, fara TVA;
  • 8 Premii mari, fiecare premiu constand in 1 bicicleta Cross Romero 26” 2015;

Premiile zilnice vor fi acordate prin tragere la sorti aleatorie, in fiecare zi, la ora 10:00, pentru intervalul zilei precedente (00:00 – 23:59), automat, fara autentificare notariala.  Premiile extra (saptamanale) vor fi acordate prin extragere aleatorie, in fiecare zi de luni, pentru intervalul saptamanii precedente (luni, 00:00 – duminica, 23:59), manual, cu autentificare notariala sau necesitatea interventiei umane.

Dupa incheierea Campaniei, in data de 29.08.2015, va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului marelui premiu. La tragerea la sorti vor participa toate codurile valide receptionate in perioada Campaniei, atat prin SMS cat si pe website, necastigatoare de alte premii.