Diverse • Electronice • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 700 televizoare LED Philips si 480.000 sticle de bere Timisoreana!

Adăugat de concursoman în data de 2015.08.03 • 3139 vizualizări

concurs Timisoreana

Du acasa berea rece si voia buna!

Campania este organizata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 20 iulie, ora 00.00.00 – 27 septembrie 2015, ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

Produsele participante la campanie sunt exclusiv urmatoarele produse Ursus Breweries, marca Timisoreana:

 • sticla returnabila 0,5l;
 • sticla nereturnabila 0,4 l;
 • doza 550 ml;
 • doza 500 ml;
 • PET 1 L;
 • PET 2,5 L;

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta campanie si sa poata intra in posesia unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

 • sa achizitioneze cel putin 2 beri Timisoreana, in orice combinatie de ambalaj si gramaj, pe perioada desfasurarii campaniei, din locatiile participante la promotie;
 • la fiecare 2 produse Timisoreana achizitionate, participantul va primi pe loc, in limita stocului disponibil, un card razuibil. Cardul razuibil este acordat pe loc, in locatiile participante, de catre personalul din locatie.
 • participantul va trebui sa razuiasca zona gri a cardului. Prin razuire, pe fiecare card devine vizibil unul dintre urmatoarele 2 mesaje:
  1. “Felicitari, te rasplatim cu o sticla de Timisoreana!” - In acest caz, consumatorul va primi pe loc in locatie, o sticla de 0,5 l de Timisoreana.
  2. un cod unic promotional, alfanumeric, de 7 caractere - In acest caz, consumatorul poate trimite acest cod prin SMS la numarul 1740, numar cu tarif normal (valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom). Participantul se va inscrie in Campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor Coduri. Participantul trebuie sa pastreze cardul razuibil cu cod unic, inscris in campanie. In cazul unui castig, participantii vor fi validati castigatori ai premiilor oferite de organizator, pe baza cardului promotional cu cod unic.
 • in cazul in care participantul nu accepta cardul razuibil pe loc oferit in locatie, acesta nu poate revendica acest card razuibil ulterior. Ultima zi de revendicare a premiului de pe cardul razuibil este 27 septembrie 2015, ora 23.59.59 inclusiv - ora Romaniei.

Un consumator poate inscrie in fiecare zi a campaniei, maxim 10 coduri promotionale.

Pentru fiecare premiu instant, se va desemna anterior inceperii promotiei, in mod aleator, prin tragere la sorti, prin intermediul unui soft, cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatioare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei si, respectiv, din intervalul orar 08:00 – 22:00 si vor fi zilnice, in numar de 10. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator, Participantul care introduce in promotie un cod valid, dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv. 

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

Premiile constand in sticle de bere „Timisoreana” de 0.5L, se vor acorda pe loc in lista de locatii participante. Premiile constand in televizoare marca Philips, vor fi expediate castigatorilor de catre eMAG, la adresele indicate de catre castigatori.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS