76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5.000 de lei, sau unul din cele 1.200 de premii garantate!

 admin  2015.01.07  Bani,Diverse,Tablete,Trageri la sorti  3265

concurs Halewood

Campania promotionala „Recomanda vinurile Byzantium si Halewood te premiaza” este organizata si se desfasoara in perioada 15 septembrie  - 31 martie 2015.

La aceasta Campanie participa urmatoarele vinuri comercializate numai in restaurantele selectate de Organizator: Byzantium Blanc de Transylvanie, Byzantium Rose Euxine, Byzantium Rosso di Valachia.

Campania promotionala se adreseaza tuturor ospatarilor din restaurantele selectate de Organizator -persoane fizice in varsta de peste 18 ani la data inceperii campaniei, cu domiciliul/resedinta/rezidenta in Romania care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament.

Modul de desfasurare a campaniei:

 • pentru a participa la campania „Recomanda vinurile Byzantium si Halewood te premiaza!” trebuie ca in perioada 15 septembrie  - 31 martie 2015 ospatarii participanti sa stranga minim 6 capisoane de la vinurile Byzantium recomandate si vandute clientilor. Cele 6 capisoane se vor inmana reprezentantului Halewood care se ocupa de restaurantul respectiv. Ultima zi in care se vor strange capisoane pentru acest proiect este 31 martie 2015.
 • Reprezentantul Halewood trebuie sa constate indeplinirea conditiei de mai sus si ii va da Participantului sa aleaga/extraga un talon razuibil de participare la promotie.
 • Participantul va completa talonul cu datele personale: nume, prenume, serie/nr CI, adresa, telefon, locatie, oras locatie, data si semnatura. Datele personale trebuie sa fie cele din actul de identitate (buletin sau cartea de identitate);
 • sub zona razuibila a talonului, Participantul poate gasi una din cele 5 variante de premii ce se pot castiga.
 • Premiile castigate vor fi inmanate personal de reprezentantul Halewood, pe toata perioada campaniei pana cel tarziu 6 aprilie 2015.
 • participa la extragerea pentru „Marele Premiu” – 5.000 lei din data de 10 aprilie 2015 taloanele care au toate rubricile completate.
 • toate taloanele completate se trimit pe strada Paris, 7A in atentia Crina Iosif pentru a participa la extragerea Marelui Premiu.

Participantii care au castigat pe loc unul din cele 5 tipuri de premii instant vor completa talonul. Talonul nominal completat si semnat reprezinta procesul verbal de predare primire a premiului. La tragerea la sorti se va extrage, 1 talon castigator (1 talon castigator al „Marele premiu”, 5000 lei.) Participantul extras castigator la tragerea la sorti va fi validat de catre o comisie ale carei decizii sunt irevocabile

Premii:

Premiul acordat prin tragere la sorti este:

 • 1 x 5.000 lei

Variantele de castig (instant) in urma razuirii talonului:

 • 20 x Tableta Samsung Tab 3 T110
 • 50 x Ceas Timex, Originals Easy Reader
 • 370 x Tirbuson personalizat Cramele Halewood
 • 360 x Sticla vin Byantium
 • 400 x Memory Stick 8 GB

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.concurs Byzantium concurs Halewood castiga bani bani online premii garantate vin Halewood concursuri online Ceas Timex Tableta Samsung Tab 3 Cramele Halewood Tirbuson personalizat Byzantium Blanc de Transylvanie Byzantium Rose Euxine Byzantium Rosso di Valachia