Acest concurs a expirat în data de 2015-08-17. Vezi concursurile active aici.
Inscrie-te la newsletter si castiga accesorii perfecte pentru vara!

Eurolines Group a implinit vara aceasta 20 de ani de activitate pe piata din Romania. Cu aceasta ocazie, TUI TravelCenter va invita sa participati la un concurs cu premii perfecte pentru concediul de vara: camera subacvatica, ceas subacvatic, kit snorkeling, lentila universala pentru telefonul mobil, ochelari de soare si binoclu.

Aboneaza-te la newsletter-ul TUI TravelCenter in perioada 29 iulie – 16 august 2015 si intri automat in tragerea la sorti, pentru unul dintre premiile de mai jos.

  • 10 Camere foto subacvatice – Inregistreaza toate aventurile tale cu aceasta camera 720P high definition, 4x digital zoom, dotata cu lentila cu unghi de 120 de grade si ecran tactil de 2”, slot card microSD pana la 32 GB (nu e inclus).
  • 10 Binocluri – 12×32 cm cu finisaj din cauciuc negru, lentile rubin, husa nylon si panza de curatare. Vine ambalat in cutie de cadou magnetica.
  • 5 Perechi de ochelari de soare – Ochelari de soare Mitchell, impachetati in cutie de cadou Elevate. Sunt protejati de o husa din imitatie de piele. Lentile polarizate, categorie filtru solar: 3, protectie UV 400.
  • 10 Lentile universale pentru telefonul mobil – Transforma-ti camera telefonului mobil intr-un aparat foto profesional cu acest set format din trei lentile. Setul include o lentila de tip „fish eye”- cu clema de fixare universala pentru redarea imaginilor in perspectiva curbiliniara, lentila macro si lentila „unghi marit”. Fiecare dintre ele poate fi usor atasate la dispozitivul mobil. Setul include si o husa neagra, pentru a putea lua lentilele cu tine oriunde mergi.
  • 5 Kit-uri snorkeling – Cu aceasta masca de snorkeling campul vizual orizontal este de aproximativ 100°, iar cel vertical de aproximativ 90°. Lentile sunt mono-hublou, foarte rezistente la zgarieturi. Garnitura masca din silicon hipoalergic, pentru confort si etanseitate. Kit-ul faciliteaza eliminarea apei din tub. Sacul ventilat faciliteaza uscarea si transportul.
  • 10 Ceasuri subacvatice - Ceas digital SLAZENGER, model Bradford, model sport, design exclusivist, otel/ silicon/ textil, rezistent la apa, afisaj timp in ore, minute si secunde, alarma, cronometru, data, lumina EL Light.

Premiile vor putea fi ridicate de catre castigatori din toate agentiile Eurolines si TUI TravelCenter din Romania.

Castigatorii vor fi alesi prin intermediul site-ului random.org, iar rezultatul va fi afisat pe 19 august 2015 pe pagina de Facebook TUI TravelCenter.

Cum intri in concurs?
Te abonezi gratuit la newsletter si castigi! Ca sa intri in concurs, trebuie sa completezi formularul cu datele tale de contact.