Acest concurs a expirat în data de 2016-03-31. Vezi concursurile active aici.
Tine-l pe Mos Craciun cat mai mult in conversatie si poti castiga un Smartwatch Samsung Gear S2.

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei in perioada 09.12.2015 – 30.03.2016 pana la ora 23:59:59. 

Pentru a se înscrie în campanie, fiecare participant trebuie:

  1. Să se inscrie pe site-ul haisunama.ro si sa isi lase numarul de telefon pentru a fi sunat de una dintre vedetele campaniei in cadrul activarilor special organizate.
  2. Sa raspunda la apelul primit in datele de 17 decembrie 2015, 18 decembrie 2015, 14 ianuarie 2016, 21 ianuarie 2016, 28 ianuarie 2016, in intervalul 16.00 - 19.00.
  3. Sa poarte o conversatie cat mai lunga cu interlocutorul.
  4. Numerele de telefon cu care participantii se inscriu in campanie sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de organizator pe toate durata campaniei.

​​Participarea la campanie implica acceptul participantului de a primi mesaje cu continut promotional privind campania precum si mesaje de informare privind participarea sa in campanie. Participantul va putea sa solicite gratuit, in orice moment, sa nu mai primeasca mesaje cu continut promotional privind campania. Ulterior acestei solicitari, participantul nu va mai primi mesaje cu continut promotional privind campania, insa va ramane in campanie.

Premiile oferite de organizator participantilor desemnati castigatori in cadrul campaniei sunt urmatoarele:

Selectarea castigatorilor:

O vedeta va suna participantii inscrisi si selectati in prealabil de catre organizatori pentru respectivul eveniment. Fiecare conversatie va fi transmisa live pe site-ul haisunama.ro si cronometrata. In total vor fi 5 evenimente si in cadrul fiecarui eveniment vor avea loc mai multe conversatii, in limita de timp de 2h. Conversatia cu cea mai lunga durata din cadrul fiecarui eveniment va fi declarata castigatoare, iar castigatorul va fi anuntat telefonic in cursul zilei respective.