108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 seturi de badminton Artengo Easy Set, 5 seturi de scuba diving Palau Elastic Cressi si 5 placi de bodyboarding!

 admin  2014.09.11  Diverse,Trageri la sorti  1038

concurs ING

Ne dorim sa calatoriti usor si fara griji, de aceea va propunem o asigurare de calatorie pe care o incheiati o singura data si este valabila tot anul: ING Travel Protect.

Ca sa ducem eficientizarea pana la capat, in cazul in care ati plecat la drum impreuna cu toata familia (sot/sotie si copii), asigurarea nu va acopera numai pe dumneavoastra ci si pe cei dragi, ca sa nu mai fie nevoie sa le faceti asigurari individuale. Nici nu trebuie sa pierdeti timpul cu drumuri inutile, deoarece achizitia se face prin ING Home’Bank. Nu aveti cum sa va relaxati in vacanta cand aveti asigurarea de calatorie ING Travel Protect.

Si pentru ca oamenii relaxati au chef de joaca si miscare in vacanta, daca achizitionati ING Travel Protect in perioada 18.08 – 30.09.2014, puteti castiga unul din premiile promotiei :

  • 5 seturi de badminton Artengo Easy Set 3m ARTENGO
  • 5 seturi de scuba diving Palau Elastic Cressi CRESSI
  • 5 placi de bodyboarding

Calatorii fara griji!


PARTICIPA LA CONCURS

asigurare de calatorie ING Travel Protect calatorii fara griji concurs INGNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.