108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 seturi Bed Head Tigi!

 admin  2014.07.16  Beauty,Trageri la sorti  1494

Bed Head Tigi

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, incepe la ora 10:00:00, pe data de 14 Iulie 2014 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 13 August 2014.

La Concurs pot participa toate persoanele, care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura descrisa mai jos, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea:

Care sunt caracteristicile produsului Bed Head Superstar Blow Dry Lotion?

  • Lotiune pentru volum ce protejeaza parul impotriva caldurii feonului  
  • Produs pentru intinderea parului   
  • Produs antistatic

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 14 August 2014, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve. Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in set BED HEAD TIGI format din: primul set - sampon si balsam pentru par vopsit Bed Head Blonde Bombshell, setul al 2 lea - sampon si balsam pentru par uscat Bed Head Hair Recovery, setul al 3 lea - lotiune pentru volum si spray pentru volum Bed Head Superstar Volume, din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament. 

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in: 

  • 1 set sampon si balsam pentru par vopsit Bed Head Blonde Bombshell
  • 1 set sampon si balsam pentru par uscat Bed Head Hair Recovery.
  • 3 seturi lotiune pentru volum si spray pentru volum Bed Head Superstar Volume

PARTICIPA LA CONCURS

Bed Head Tigi concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.