98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 lantisoare Dove by Malvensky, 5 plicuri din piele Dada si 20 seturi de produse Dove!

 admin  2014.09.09  Beauty,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1670

concurs Dove

Campania “Frumusetea nu are varsta” se va desfasura la nivel national in perioada 09.09.2014 incepand cu ora 15:00 – 26.09.2014 pana la ora 16:00.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 30 de premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism: 

 • a) Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Dove gazduita pe portalul Facebook
 • b) Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Frumusetea nu are varsta”
 • c) Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Frumusetea nu are varsta”.
 • d) In primul ecran, Utilizatorul este informat in legatura cu mecanismul aplicatiei si trebuie sa dea click pe butonul „Intra in aplicatie” pentru a continua.
 • e) Dupa acest pas, utilizatorul trebuie sa raspunda la 5  intrebari referitoare la varsta sa, selectand varianta de raspuns care i se potriveste cel mai bine din raspunsurile disponibile.
 • f) In functie de raspunsurile selectate, utilizatorul va primi o descriere a personalitatii sale.
 • g) Dupa acest pas, utilizatorul trebuie sa completeze datele sale personale in pagina de formular din aplicatie pentru a intra in tragerea la sorti.
 • h) Pentru a fi inscris in tragerea la sorti, Utilizatorul trebuie sa intre in aplicatia Campaniei, sa raspunda la cele 5 intrebari despre varsta sa, selectand raspunsul care i se potriveste cel mai bine dintre cele disponibile si sa completeze formularul afisat in aplicatie cu datele personale (nume, prenume, e-mail, telefon, adresa, judet si localitate) dupa bifarea campului de acord cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Organizator prin intermediul Agentiei in vederea inscrierii in campanie, desemanarii castigatorilor si atribuirii premiilor.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda prin tragere la sorti in total 30 de premii dupa cum urmeaza:

 • a) 5 premii constand in cate un lantisor Dove by Malvensky (lant Smile)
 • b) 5 premii constand in cate o poseta-plic din piele Dada
 • c) 20 de premii constand in cate un set cadou Dove – fiecare set se comune din: un sapun-crema Dove Original 100 gr + un gel de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing 250 ml + un deodorant antiperspirant spray Dove Original 150 ml + un lapte de corp Dove Essential Nourishment 250 ml + un sampon Dove Intense Repair 250 ml + un balsam Dove Intense Repair 200 ml

In cadrul Campaniei se acorda 30 de premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 30 de castigatori va avea loc in data de 29 octombrie 2014 prin intermediul programului randompicker.com. Ulterior se vor extrage un numar de 30 rezerve, ce vor putea fi contactate in cazul imposibilitatii validarii unui castigator.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Dove lantisor Dove by Malvensky plic din piele Dada set cadou Dove concurs pentru femeiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.