Bani • Beauty • Trageri la sorti

Concurs: Castiga 45.000 de lei, saptamanal 4.5000 de lei si 30 cosuri cu produse Avon!

Adăugat de concursoman în data de 2016.02.12 • 33833 vizualizări

concurs Avon

Schimba lumea cu visurile tale.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 11 februarie 2016 – 23 martie 2016, inclusiv.

Produsele participante sunt toate produsele din brosurile Avon din perioada 11 februarie – 23 martie 2016, cat si produsele disponibile la comanda pe Avon.ro, exceptie fac Produsele Campaniei Roz, Campaniei Respectului si mostrele.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

 • participantul trebuie sa achizitioneze produse din Brosurile C3 si/sau C4 in valoare de minim 65 Ron (valoarea nu poate fi cumulata din mai multe comenzi) si primeste un tichet razuibil (cod);
 • participantul se va inscrie la promotie exclusiv prin transmiterea a unuia sau mai multor coduri prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
  • prin expedierea unui SMS la 1874 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone si Telekom), in perioada 11 februarie 2016 – 08 aprilie 2016 continand codul unic de pe talonul promotional;
  • online, gratuit pe Avon.ro, prin introducerea codului promotional, a numarului de telefon mobil si a datelor personale;

Indiferent de modalitatea de inscriere (online sau SMS), participantii la promotie trebuie sa pastreze talonul promotional ce contine codul unic, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

In cadrul campaniei se vor acorda 6 premii saptamanale, in valoare neta de 4,500 RON, 30 premii online, constand in produse Avon in valoare de 110 RON si un premiu mare, in valoare neta de 45.000 RON.

Premiul cel mare, in valoare neta de 45,000 RON, va fi acordat printr-o tragerea la sorti ce se va organiza in termen de 10 zile lucratoare de la terminarea campaniei.

Pentru fiecare premiu saptamanal se va desemna anterior inceperii campaniei in mod aleator cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5) din intervalul 00:00 – 23:59. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

Categoria Premiul online, consta in pachete de produse Avon. Se vor acorda saptamanal, cate 5 pachete de produse, pe parcursul campaniei promotionale. Premiile vor fi acordate astfel: inscrii pe pagina promotionala Avon.ro visul tau, il faci cunoscut prietenilor tai, pentru a strange cat mai multe voturi. Din totalul unei saptamani, vor fi selectate top 10 cele mai votate vise. Din cele 10 vise selectate, o comisie interna va selecta, juriza si va declara castigatoare 5 din vise. Criteriile pe care comisia interna le va avea in vedere la jurizare sunt originialitatea, creativitatea si determinarea.

Pachetul de produse Avon, va fi format din:

 • Senses Indian Ritual gel de dus, 500ml
 • Nutra Effects crema hidratanta de zi, 50ml
 • Set Little Black Dress (Roleta Little Black Dress, 9ml; Apa de parfum Little Black Dress 50ml; Deodorant cu bila Little Black Dress; Lotiune de corp Little Black Dress 150ml)
 • Setul Big & Darring (contine – mascara Big & Daring negru 10ml; Creion contur pentru ochi Big & Daring 0.28g)
 • Advance Techniques ulei de argana tratament de par, 30 ml
 • Planet Spa Treasures of the Desert, crema de maini, 30ml

Premiile constand in bani (saptamanale/premiul cel mare), vor fi virate in contul bancar transmis de catre participantul declarat castigator in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la publicarea pe site-ul promotional.

Anuntarea castigatorilor se va realiza prin publicarea pe website Avon.ro pe masura validarii lor. Lista finala a castigatorilor promotiei va fi afisata pe site-ul Avon.ro pe masura validarii castigatorilor, insa nu mai tarziu de 30 de zile de la data validarii lor.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS