98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 4 televizoare Smart Samsung, 1.520 mingi de fotbal, 2.000 aparate de ras Gillette Mach3, 8.000 seturi bete gonflabile pentru suporteri si 15.000 doze de bere!

 admin  2016.06.10  Diverse,Electronice,Jucarii,Trageri la sorti,Alimente  2956

concurs Profi

Campania publicitară "Marchează si câstigă!" se desfăşoară în perioada 10 iunie 2016 – 10 iulie 2016 în
toate magazinele Profi ale organizatorului operaţionale la data începerii campaniei publicitare precum şi în cele care vor deveni operaţionale până la data de 10 iulie 2016 inclusiv.

În vederea participarii la campania publicitară "Marchează si câstigă!”,clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse din categoria bere, comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală să fie de minimum 10 lei/bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare;
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia "Marchează si câstigă!” de pe infokiosk având şansa de a câştiga pe loc: o doza de bere, un set de bete gonflabile pentru suporteri, un aparat de ras Gillette Mach3, o minge de fotbal sau un Smart TV Samsung 43” UE43J5500.;
  • să ruleze aplicaţia "Marchează si câstigă!”;
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea ridicarii premiului;

Un bon fiscal este câştigator doar dacă după scanarea la infokiosk, aplicaţia rulată indică „Goool, ai câstigat ... Prezintă bonul fiscal sefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”.

În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infokioskului fotbalistul nu inscrie gol in poarta, bonul fiscal este declarat necâştigător, iar aplicatia rulata va indica „Ooups, ai ratat! Cumpără din nou si ai o nouă sansă de joc! Oricare dintre cele peste 26.000 premii te asteaptă să le câstigi”.

În cazul în care, în urma rulării aplicaţiei fotbalistul inscrie un gol in poarta, participantul se va adresa şefului de magazin în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă pe ecranul infokioskului fotbalistul inscrie gol in poarta, iar aplicaţia indica textul „Goool, ai câstigat ... Prezintă bonul fiscal sefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”.

Premiile constau in:

  • 15.000 doze de bere
  • 8.000 seturi bete gonflabile pentru suporteri
  • 2.000 aparate de ras Gillette Mach3
  • 1.520 mingi de fotbal
  • 4 Smart TV-uri Samsung UE43J5500

Numărul premiilor este de 15.000 doze de bere, 8.000 seturi bete gonflabile pentru suporteri, 2.000 aparate de ras Gillette Mach3, 1.520 mingi de fotbal, 4 Smart TV-uri Samsung UE43J5500.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Profi castiga premii Campionatul de BereNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.