Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Nestlé iti premiaza pofta de miscare!

Campania "Nestlé iti premiaza pofta de miscare!"  este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in reteaua de magazine Billa, in perioada 01 – 30 aprilie 2015.

Exista doua categorii de premii:

  • 180 de premii constand in vouchere Billa in valoare de 100 RON fiecare, care vor fi atribuite participantilor la campanie prin tragere la sorti saptamanala, pe baza cardului de fidelitate Billa Card Plus.
  • 4 premii constand in carduri de debit in valoare de 7.500 RON fiecare, care vor fi atribuite participantilor la campanie prin tragere la sorti saptamanala, pe baza cardului de fidelitate Billa Card Plus.

Pentru a participa la tragerea la sorti, cumulativ, Participantii la prezenta Campanie trebuie sa:

  • Achizitioneze, in perioada Campaniei (01 – 30 aprilie 2015), produse Nestlé participante la promotie, dupa cum urmeaza: bauturi, dulciuri, produse culinare, produse alimentare pentru nou-nascuti (cu exceptia formulelor de lapte Nestle NAN 1, NAN 2, Nativa 1, Nativa 2, NAN HA 1, NAN HA 2, NAN fara lactoza), cereale si batoane pentru micul dejun, mancare pentru animale de companie, inghetata, in valoare de minimum 25 RON (TVA inclus), pe acelasi bon fiscal.
  • Prezinte spre scanare Cardul de Fidelitate Billa Plus la casele de marcat ale magazinelor Billa pentru a putea intra automat la tragerea la sorti pentru 1 din cele 180 de premii constand in vouchere Billa in valoare de 100 RON si pentru 1 din cele 4 premii in valoare de 7500 RON fiecare. Actiunea este valabila doar pentru posesorii de card Billa Plus si doar pentru bonurile fiscale pentru care a fost scanat cardul Billa Plus.

Este interzisa cumularea mai multor bonuri fiscale pentru a atesta cumparaturi de minim 25 RON (TVA inclus) pe durata Campaniei, respectiv pentru a participa la tragerea la sorti. Fiecare Client poate participa la Campanie cu unul sau mai multe bonuri fiscale valabile in sensul prezentului Regulament.

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

  • 180 x Voucher de cumparaturi in valoare de 100 RON
  • 4 x Card de debit pentru cumparaturi in valoare de 7.500 RON (TVA si impozit incluse)