Acest concurs a expirat în data de 2015-04-11. Vezi concursurile active aici.
Radio ZU si Hankook iti pregatesc masina cu un kit complet de anvelope de Vara!

Concursul "Radio ZU si Hankook iti pregatesc masina cu un kit complet de anvelope de Vara!"   se va desfăşura pe întreg teritoriul Romaniei, in perioada 7 Aprilie – 10 Aprilie 2015.

In perioada campaniei se desfasoara 3 concursuri, de marti pana joi si o finala in ziua de vineri, 10 Aprilie 2015, intre orele 08:00 – 09:00.

Realizatorii programului Morning ZU spun in direct la radio un cuvant cheie. Ascultatorii sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele Telekom, Orange si Vodafone) cuvantul cheie. Intra in concurs SMS-urile venite in cel mult 10 minute dupa lansarea invitatiei. Persoana care trimite SMS-ul cu numarul 100 dupa lansarea invitatiei, in al carui text sa se regaseasca cuvantul cheie, corespunzatoare zilei de concurs este declarata castigatoare si este inscrisa in concursul de joi. Daca se primesc mai putin de 100 de SMS-uri este considerata castigatoare persoana care a trimis SMS-ul care contine cuvantul cheie, corespunzatoare zilei de concurs, cu numarul de ordine cel mai apropiat de 100 numararea SMS-urilor incepand dupa lansarea invitatiei.

In ziua de vineri, 10 aprilie 2015, realizatorii Morning ZU invita ascultatorii sa sune la Radio ZU. Primul ascultator care intra in direct este invitat sa aleaga un numar dintre 1, 2 sau 3, numerele corespunzand celor trei castigatori din precedentele zile de concurs astfel: castigatorul de luni – numarul 1, castigatorul de marti – numarul 2, castigatorul de miercuri – numarul 3. Persoana corespunzatoare numarului ales va castiga kit-ul complet de anvelope de Vara pentru autoturisme de la Hankook, conform dimensiunilor indicate de castigator

Premiul consta in 4 anvelope de Vara pentru autoturisme marca Hankook Tire la dimensiunile dorite de castigator.