98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
51
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 30 televizoare LED, 25 tablete PC si 30 sisteme Home Cinema!

 admin  2015.04.17  Electronice,Trageri la sorti  2005

concurs Penny

Campania se va desfăşura în perioada 01.04.2015 - 30.04.2015 (inclusiv), in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount de pe întreg teritoriul României, iar la aceasta promoţie pot participa numai persoane fizice, cu domiciliul sau resedinta in Romania. 

Vor participa la prezenta campanie doar produsele electronice marca Orion comercializate in magazinele Penny Market si XXL Mega Discount in perioada campaniei.

Clienţii care cumpără în perioada campaniei minim un produs participant la campanie din magazinele Penny Market si XXL Mega Discount si detin un card de fidelitate Penny si XXL Mega Discount ce e scanat la casa de marcat la momentul achizitiei produsului, sunt inscrisi automat la tragerea la sorti din cadrul prezentei campanii. 

Fiecare bon fiscal, aferent unei achizitii de produse participante la campanie din magazinele Penny Market si XXL Mega Discount, se va păstra in original până la anunţarea câştigătorilor, iar în cazul în care un participant se afla pe lista câştigătorilor va trebui să prezinte bonul fiscal in original din care sa reiasa achizitionarea de produse participante la Campanie, in caz contrar castigatorul va fi invalidat, neavand dreptul de a-si primi premiul. 

Prin tragere la sorti, clientul are sansa de a castiga premii care constau in:

  • 3 x Televizor LED T50/PIF
  • 10 x Televizor LED T32D
  • 15 x Televizor LED T22
  • 25 x Tableta PC TABLET TAB-900QC
  • 30 x Sistem HOME CINEMA HT-585

Tragerea la sorţi a premiilor va avea loc în data de 6 mai 2015, la sediul Organizatorului din Com. Ştefăneştii de Jos, str. Busteni, Nr. 7, Judeţul Ilfov.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Penny concursuri online concurs XXL Mega Discount card de fidelitateNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.