77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 30 de cutii de guma Airwaves Black Mint a cate 20 de pachete!

 admin  2014.10.15  Trageri la sorti,Alimente  1798

concurs Airwaves

Promotia are loc pe o perioada de 4 saptamani, in intervalul 13 octombrie ora 15:00:00 – 10 noiembrie 2014 ora 14:59:59.

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa acceseze Aplicatia „Respira adanc si treci peste” din tab-ul „Respira adanc si treci peste” de pe pagina de Facebok ”What is extreme?”;
  • Sa dea „like” paginii de Facebook „What is Extreme?” si sa devina fan, in cazul in care nu a intreprins anterior aceasta actiune;
  • Sa apese butonul „Intra in aplicatie”;
  • Sa urmareasca unul din video-urile disponibile in aplicatie intr-o saptamana promotionala si sa apese butonul de share: „Am patit-o”.
  • Sa completeze formularul in care se cer: nume si prenume, numar de telefon si adresa de email;
  • Sa bifeze optiunea: „Sunt de acord cu termenii si conditiile, am peste 18 ani sau am intre 14 si 18 ani si am acordul parintilor sau al tutorilor legali pentru a participa la promotie.”
  • Numarul maxim de sanse pe care un participant le poate obtine intr-o zi promotionala este de 2 sanse: 1 sansa din completarea formularului si inca 1 sansa din share. Astfel, numarul maxim de sanse posibile acumulate pe toata durata promotiei este de 30.
  • Un participant care intra pentru prima data in promotie va completa formularul cu datele solicitate si va apasa butonul „Trimite”. Cand intra ulterior in aplicatie si parcurge pasii de mai sus, aplicatia va avea deja datele lui salvate si va intra automat in tragerile la sorti. Numarul de sanse care pot fi obtinute din completarea formularului de catre un participant este de 1 pe toata perioada promotiei.

Saptamana promotionala incepe in ziua de luni la ora 15:00:00 si se finalizeaza in ziua de luni a saptamanii promotionale urmatoare la ora 14:59:59.

In cadrul prezentei Campanii Promotionale se vor atribui urmatoarele premii:

  • 30 de cutii de guma Airwaves Black Mint a cate 20 de pachete (cate 5 cutii in fiecare saptamana promotionala)

PARTICIPA LA CONCURS

guma Airwaves Black Mint concurs Airwaves Airwaves Black Mint What is extreme?