108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 super kituri de siguranta Michelin!

 admin  2015.09.30  Diverse,Trageri la sorti  1123

concurs Michelin

Concursul "Muzica pentru condus” va incepe pe data de 30 septembrie 2015 si se va desfasura pana pe data de 5 octombrie 2015 ora 23:59.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa acceseze pagina de facebook Michelin Romania, in intervalul de concurs si sa faca un comentariu la postarea aferenta concursului.

In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 3 Kituri Michelin: 2 veste reflectorizante copii, 1 rucsac, 1 vesta reflectorizanta, 1 adaptor de calatorie, 1 triunghi reflectorizant de avertizare

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va avea loc in data de 6 octombrie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Michelin castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.