108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 smartphone-uri Samsung Young S6310!

 admin  2014.11.14  Telefoane,Trageri la sorti  1489

concurs Selgros

Loteria publicitară “Neaoş grăieşti, cadouri primeşti!” se desfăşoară în perioada 14.11.2014 - 01.12.2014.

Loteria publicitară se desfăşoară în 5 etape, după cum urmează:

  • Etapa 1: 14 noiembrie ora 10:00 - 16 noiembrie ora 18:00
  • Etapa 2: 17 noiembrie ora 10:00 - 20 noiembrie ora 18:00
  • Etapa 3: 21 noiembrie ora 10:00 - 23 noiembrie ora 18:00
  • Etapa 4: 24 noiembrie ora 10:00 - 27 noiembrie ora 18:00
  • Etapa 5: 28 noiembrie ora 10:00 - 1 decembrie ora 18:00

În fiecare etapă a loteriei publicitare, Organizatorul va publica pe pagina de Facebook Selgros Romania o imagine cu descriere în care va lansa o probă pentru participanţi. Pentru a se înscrie în loteria publicitară, aceştia trebuie să scrie un comentariu la postarea fiecărei etape, prin care să răspundă corect probei.

Probele propuse participanţilor de către Organizator vor fi următoarele:

  • pentru etapa 1: participanţii vor trebui să scrie într-un comentariu o lista cu minimum 2 regionalisme care desemnează articole de îmbrăcăminte, precum, dar fără a se limita la, bluză, tricou, maiou, rochie, fustă, pantaloni, pulover, vestă, căciulă, pălărie, ciorapi. Se acceptă cuvinte din registrul regional, popular şi familiar;
  • pentru etapa 2: participanţii vor trebui să scrie într-un comentariu 2 versuri cu rimă şi sens în care să folosească unul dintre cuvintele date: cherhana (construcţie şi mică întreprindere situată în imediata apropiere a unei ape şi destinată primirii, sortării, preparării şi depozitării temporare a peştelui prins în zona respectivă), chipcel (unealtă de pescuit peşte mărunt, formată dintr-o plasă prinsă pe un schelet de lemn şi având forma unei linguri mari), mincioc (unealtă de pescuit în formă lunguiaţă, alcătuită dintr-un coş făcut din plasă sau din nuiele de răchită împletite, cu gura îngustă şi întoarsă înăuntru în formă de pâlnie), ceair (loc de păşune, împrejmuit) sau lotcă (ambarcaţiune de pescuit îngustă, cu prora şi pupa ascuţite şi ridicate, mânuită cu ajutorul lopeţilor). Se acceptă şi versiunile articulate sau la plural ale cuvintelor;
  • pentru etapa 3: participanţii vor trebui să scrie într-un comentariu cel puţin un regionalism care desemnează cuvântul “cartof”. Se acceptă cuvinte din registrul regional, popular şi familiar;
  • pentru etapa 4: participanţii vor trebui să scrie într-un comentariu un proverb românesc;
  • pentru etapa 5: participanţii vor trebui să dea tag / să eticheteze, într-un comentariu, un prieten de pe Facebook şi să menţioneze provenienţa acestuia printr-unul dintre descriptorii daţi: ardelean fain, bănăţean prietinos, bucovinean voinic, crişănean vigan, coşcogea dobrogean, moldovean get-beget, muntean aşezat, pui de moroşan, oltean repezit.

Pe durata loteriei publicitare vor fi acordate 15 premii.

Premiile puse la dispoziţie pentru fiecare etapă a loteriei publicitare sunt 3 x smartphone Samsung Young S6310.

Procedura de selectare a persoanelor câştigătoare se va desfăşura prin tragere la sorţi pentru etapele loteriei 1, 3, 4, 5 şi prin jurizare pentru etapa 2. În toate cele 5 etape de desemnare a câştigătorilor intră numai comentariile care respectă condiţiile de participare.


PARTICIPA LA CONCURS

Samsung Young S6310 concurs SelgrosNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.