101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 perii rotative Babyliss!

 admin  2015.10.12  Beauty,Electronice,Trageri la sorti  1600

concurs Flanco

Campania se desfasoara în mediul online in perioada 12 octombrie 2015 – 16 octombrie 2015.

Pentru a participa la campanie, orice persoana interesata trebuie sa sa acceseze pagina de facebook Flanco, tab-ul "Flanco si Babyliss premiaza coafura ta de STAR", sa completeze datele solicitate, sa incarce o poza personala, cu cea mai frumosa coafura pe care a avut-o pana acum si sa se aboneze la newsletter-ul Flanco (prin bifarea casutei prin care se solicta acest lucru).

Premiile campaniei sunt:

Castigatorii vor fi extrasi in ziua de luni, 19 octombrie 2015, dintre participantii inscrisi in Campanie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Flanco concurs Babyliss coafura ta castiga premii perie rotativa BabylissNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.