Acest concurs a expirat în data de 2014-07-02. Vezi concursurile active aici.
Castiga 3 perechi de incaltaminte, sub forma unui voucher de 400 lei fiecare

Concursul "Otter Beach Party" se derulează în intervalul 10.06.2014 – 01.07.2014.

Participantii trebuie sa aleaga un model de incaltaminte dintre cele selectate in campanie, prezente pe ottershop.ro si facebook.com, apoi sa realizeze cu poza acestuia un colaj cu tematica BEACH PARTY, folosind orice aplicatie online pentru colaje, de tipul www.fotor.com, www.polyvore.com. 

Ce contine colajul?  O poza cu modelul ales de tine si una sau mai multe poze cu orice element care te duce cu gandul la o petrecere pe plaja! (accesorii, cocktail, peisaje, muzica, palarii, etc).

Colajul trebuie postat apoi pe oricare dintre retelele de socializare Facebook, Instagram sau Pinterest alaturi de hashtagurile #otterbeachparty si #otter

Colajele care nu sunt insotite de hashtag nu sunt valide pentru participarea la concurs. 

Premiile consta in 3 perechi de incaltaminte in valoare de 1200 lei. Acestea vor ridicate de la sediul Delazero de castigatorii care locuiesc in Bucuresti si trimise prin curier catre castigatorii din alte orase. Premiul saptamanal se acorda sub forma unui voucher de 400 lei , care nu acopera costurile de transport. 

In plus, fiecare participant care va trimite un mesaj privat sau un email la adresa marketing@ottershop.ro va primi garantat un voucher de 20% reducere, valabil o luna, care nu se cumuleaza cu alte promotii si nu acopera costul de transport. 

Castigatorii vor fi desemnati saptamanal prin tragere la sorti pe www.random.org, in fiecare zi de marti si vor fi anuntati printr-un comentariu la poza postata si pe facebook. Fiecare participant va primi un voucher de 20% reducere pentru cumparaturi pe www.ottershop.ro, care nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau parteneriate. Participantii trebuie sa trimita un mesaj pe profilul Facebook Otter sau un email la adresa marketing@ottershop.ro pentru a primi voucherul, valabil pana la 01.08.2014.