Acest concurs a expirat în data de 2014-11-13. Vezi concursurile active aici.
Salatini te provoaca sa vorbesti fara litera S!

Campania va incepe la data de 15 octombrie 2014 si va dura pana la data de 12 noiembrie 2014, inclusiv.

Participarea la Campanie se realizeaza astfel:

  • se acceseaza pagina facebook.com;
  • se inregistreaza/logheaza utilizand date personale;
  • dupa ce se inregistreaza/logheaza in contul personal de Facebook, participantul trebuie sa dea like paginii de Facebook Salatini Romania. Fiecare participant trebuie sa fie fan al paginii Facebook Salatini Romania.
  • pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa opteze pentru oricare dintre categoriile: Scoala/ Birou; Acasa cu prietenii; Party/Parc/Vacanta, sa se filmeze recitand textul afisat in cadrul fiecarei categorii, intr-un mod cat mai personal, creativ si haios, si sa incarce filmuletul in aplicatie.
  • inregistrarea va fi distribuita pe pagina de Facebook a participantului si pentru a participa la tragerea la sorti, fiecare participant trebuie sa stranga minim 10 like-uri pentru un filmulet incarcat in fiecare categorie.

Un participant poate inscrie un filmulet o singura data intr-o categorie. Un participant se poate incrie in una sau mai multe dintre cele trei categorii, insa cu filmulete diferite.

Pentru participantii in Campanie, Organizatorul va acorda in total 15 premii, dupa cum urmeaza:

  • 3 premii saptamanale (aferente fiecareia din cele trei categorii) constand intr-un kit de rontait care vor fi atribuite prin tragere la sorti din randul participantilor care au obtinut minim 10 like-uri pentru filmuletul incarcat in oricare dintre cele trei categorii. In total vor fi acordate 12 premii saptamanale.
  • 3 premii constand in Camere GoPro Hero 3 White Edition, acordate prin tragere la sorti.

Premiile constand intr-un kit de rontait se vor acorda la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, prin tragere la sorti din randul participantilor care au acumulat 10 like-uri. Tragerea la sorti se va organiza pentru fiecare dintre cele trei categorii, pe cale electronica, printr-o extragere aleatorie cu ajutorul unui program informatic specializat.

Tragerea la sorti pentru premiile constand in Camere GoPro Hero 3 White Edition va avea loc in data de 14 noiembrie 2014 si se va realiza pe cale electronica, printr-o extragere aleatorie cu ajutorul unui program informatic specializat. La tragerea la sorti vor participa toti participantii care au primit minim 10 like-uri pentru filmuletele inscrise in cadrul Campaniei.