Acest concurs a expirat în data de 2014-12-13. Vezi concursurile active aici.
Atunci si Acum.

Concursul online va fi lansat la data de 17.11.2014 si se va desfasura pana la data de 12.12.2014, inclusiv (pana la ora 23:59), pe teritoriul Romaniei.

Pasii de inscriere in concurs:

  • Concurentul trebuie sa intre pe pagina de Facebook a Allianz-Tiriac Asigurari la sectiunea „Atunci si Acum”.
  • Concurentul trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu regulamentul concursului disponibil pe pagina de Facebook a Allianz-Tiriac Asigurari.
  • Concurentul trebuie sa aleaga una dintre sectiunile de inscriere a fotografiilor disponibile in cadrul concursului: Acasa, Masina, Serviciul.
  • Dupa alegerea sectiunii, concurentul trebuie sa incarce cele doua fotografii: o fotografie cu el veche, din trecut si o fotografie noua, din prezent, care sa o reconstituie pe cea veche.
  • Aplicatia va genera un colaj cu cele doua fotografii. Doar acest colaj participa la concurs. Concurentul trebuie sa dea share acestui colaj pe contul sau personal de Facebook si sa-si invite prietenii sa dea like doar acestui colaj. Colajul care primeste cel mai mare punctaj (numar de like-uri contorizate doar la colajul de poze generat de aplicatie) va castiga premiul I.
  • Urmatoarele doua punctaje vor primi locul II, respectiv locul III.

Vor fi desemnati cate 3 castigatori (locul I, locul II si locul III) la fiecare sectiune a concursului. Daca mai multi concurenti vor strange la finalul perioadei de concurs acelasi numar de like-uri, departajarea se va face in functie data si ora incarcarii pozelor in aplicatie. Castigatorul va fi concurentul care a incarcat primul pozele in aplicatie.

Fotografiile inscrise trebuie sa se incadreze in una din cele trei tematici ale concursului: Acasa, Masina si Serviciul.

Concurentul trebuie sa inscrie in concurs o fotografie veche cu el (pot aparea si alte persoane alaturi de concurent) si o fotografie realizata in prezent, care sa o reproduca pe cea veche.

Castigatorii vor fi desemnati dupa finalizarea perioadei de participare la concurs (12.12. 2014, ora 23:59).  Pentru fiecare sectiune a concursului Acasa, Masina si Serviciul vor fi desemnati cate trei castigatori astfel:

  • Colajul de poze care a adunat cel mai mare numar de like-uri, de la inscrierea in concurs pana in data de 12.12.2014, ora 23:59 va castiga locul I.
  • Urmatoarele doua punctaje vor primi locul II, respectiv locul III.

Premiile oferite in cadrul concursului constau in:

  • Locul I: 3 aparate foto digitale Canon (valoarea unui aparat foto este de 600 Ron, inclusiv TVA);
  • Locul II: 3 carduri de cumparaturi de la eMAG (produse IT, electrice, electrocasnice) – valoarea unui card este de 400 Ron, inclusiv TVA;
  • Locul III: 3 carduri de cumparaturi de la eMAG (produse IT, electrice, electrocasnice) - valoarea unui card este de 250 Ron, inclusiv TVA ;