77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 aparate foto digitale Canon si 6 carduri de cumparaturi de la eMAG!

 admin  2014.12.07  Vouchere,Concursuri cu votare  1270

concurs Allianz-Tiriac

Concursul online va fi lansat la data de 17.11.2014 si se va desfasura pana la data de 12.12.2014, inclusiv (pana la ora 23:59), pe teritoriul Romaniei.

Pasii de inscriere in concurs:

 • Concurentul trebuie sa intre pe pagina de Facebook a Allianz-Tiriac Asigurari la sectiunea „Atunci si Acum”.
 • Concurentul trebuie sa citeasca si sa fie de acord cu regulamentul concursului disponibil pe pagina de Facebook a Allianz-Tiriac Asigurari.
 • Concurentul trebuie sa aleaga una dintre sectiunile de inscriere a fotografiilor disponibile in cadrul concursului: Acasa, Masina, Serviciul.
 • Dupa alegerea sectiunii, concurentul trebuie sa incarce cele doua fotografii: o fotografie cu el veche, din trecut si o fotografie noua, din prezent, care sa o reconstituie pe cea veche.
 • Aplicatia va genera un colaj cu cele doua fotografii. Doar acest colaj participa la concurs. Concurentul trebuie sa dea share acestui colaj pe contul sau personal de Facebook si sa-si invite prietenii sa dea like doar acestui colaj. Colajul care primeste cel mai mare punctaj (numar de like-uri contorizate doar la colajul de poze generat de aplicatie) va castiga premiul I.
 • Urmatoarele doua punctaje vor primi locul II, respectiv locul III.

Vor fi desemnati cate 3 castigatori (locul I, locul II si locul III) la fiecare sectiune a concursului. Daca mai multi concurenti vor strange la finalul perioadei de concurs acelasi numar de like-uri, departajarea se va face in functie data si ora incarcarii pozelor in aplicatie. Castigatorul va fi concurentul care a incarcat primul pozele in aplicatie.

Fotografiile inscrise trebuie sa se incadreze in una din cele trei tematici ale concursului: Acasa, Masina si Serviciul.

Concurentul trebuie sa inscrie in concurs o fotografie veche cu el (pot aparea si alte persoane alaturi de concurent) si o fotografie realizata in prezent, care sa o reproduca pe cea veche.

Castigatorii vor fi desemnati dupa finalizarea perioadei de participare la concurs (12.12. 2014, ora 23:59). Pentru fiecare sectiune a concursului Acasa, Masina si Serviciul vor fi desemnati cate trei castigatori astfel:

 • Colajul de poze care a adunat cel mai mare numar de like-uri, de la inscrierea in concurs pana in data de 12.12.2014, ora 23:59 va castiga locul I.
 • Urmatoarele doua punctaje vor primi locul II, respectiv locul III.

Premiile oferite in cadrul concursului constau in:

 • Locul I: 3 aparate foto digitale Canon (valoarea unui aparat foto este de 600 Ron, inclusiv TVA);
 • Locul II: 3 carduri de cumparaturi de la eMAG (produse IT, electrice, electrocasnice) – valoarea unui card este de 400 Ron, inclusiv TVA;
 • Locul III: 3 carduri de cumparaturi de la eMAG (produse IT, electrice, electrocasnice) - valoarea unui card este de 250 Ron, inclusiv TVA ;

PARTICIPA LA CONCURS

Atunci si Acum concurs Allianz-Tiriac concursuri online aparate foto digitale Canon carduri de cumparaturi