98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
52
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 25.000 euro si noul Citroen C4 Cactus!

 admin  2014.11.10  Bani,Masini,Trageri la sorti  3177

concurs Radio ZU

Asculta ZU tot timpul! Nici nu stii cand vine urmatorul concurs. Ia radioul cu tine oriunde si oricand auzi ca se anunta orice concurs, participa! Castiga si vei avea cheia pentru cel mai tare premiu al anului dat de vreun radio. 25.000 euro si noul Citroen C4 Cactus!

Tu ce ai face cu 25.000 de euro?

Cand auzi cuvantul concurs la ZU, participa! Orice premiu castigat la ZU iti aduce cheia care poate deschide seiful cu 25 mii de euro si cheia pentru noul C4 Cactus de la Citroen!

Castiga orice concurs! (asculta Radio ZU, prinde orice concurs si participa! E sansa ta!).Nu conteaza daca premiul e o invitatie la film, un smartphone, o tableta, un snowboard sau daca esti castigator/castigatoare la concursul ZU in care poti sa castigi sute de euro pe ora. Orice concurs ai castiga la ZU,  primesti o cheie. Poate fi cheia care pe 8 decembrie 2014 te poate face cu 25 mii de euro sau cu o ZUper masina.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Radio ZU castiga bani Citroen C4 Cactus castiga masina concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.