Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Vanatorii de talente!

Concursul „Vanatorii de talente” se deruleaza in intervalul 4 august 2014 - 30 septembrie 2014, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a se inscrie in concurs, fiecare participant va trebui sa nominalizeze cel putin un candidat al carui talent l-ar putea califica pentru a participa la Emisiune. Toate nominalizările se vor face prin completarea „Formularului de Nominalizare” şi prin trimiterea acestui formular. Fiecare Participant nu se poate nominaliza pe sine insusi/ insasi. 

In Formularul de Nominalizare fiecare participant la Concurs va trebui sa completeze urmatoarele date personale: nume, data naşterii, adresa de e-mail şi numărul de telefon la care pot fi contactati, precum şi orice alte detalii. Formularul de Nominalizare permite nominalizarea de până la 5 candidaţi. Pentru a fi valabil, in Formularul de Nominalizare trebuie inclus cel puţin un link valabil către o înregistrare video a fiecăruia dintre Candidaţii Nominalizaţi disponibil pe site-uri de 
distribuţie a materialelor video, precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Facebook, etc sau un fisier video ce trebuie uploadat in formularul de inscriere.

Formularul de Nominalizare trimis va fi primit prin intermediul site-ului rgt-vanatori.protv.ro, va fi marcat de către Organizator cu data şi ora primirii şi va fi analizat de către acesta cât mai curând posibil. 

Premiile Concursului:

  • Invitatie dubla la Preselectii (Premiul Preselectiilor): În cazul în care Candidatul Nominalizat ajunge în etapa de Preselectii a Emisiunii, participantul care a trimis formularul va fi invitat să participe impreuna cu un insotitor la respectiva Preselectie, ca membri ai publicului. 
  • Invitatii la Etapa Semifinalelor ("Premiul Semifinalelor"): În cazul în care Candidatul Nominalizat va fi ales de Organizatorpentru a participa la a treia etapă a Competiţiei, care are loc într-un studio, unde concurenţii rămaşi în Emisiune se întrec pentru a fi selecţionaţi să apară în finala Emisiunii ("Etapa Semifinalelor"), participantul care l-a nominalizat şi un însoţitor vor fi invitaţi să participe ca membri ai publicului la Etapa Semifinalelor în care apare Candidatul Nominalizat. 
  • Premiul în bani: În cazul în care Candidatul Nominalizat se califica in Finală, participantul care l-a nominalizat va primi premiul constand in echivalentul in lei al sumei nete de 2.000 de euro, la cursul BNR din ziua efectuarii platii, plătibil numai către persoana care a trimis Formularul de Nominalizare.