98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 20 termobag-uri cu cele 4 produse pregatite Agricola si 10 rucsace pentru picnic!

 admin  2015.06.28  Diverse,Trageri la sorti,Alimente  1466

concurs Agricola

Concursul se va desfăşura în perioada 22.06.2015 – 05.07.2015.

Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

  • să deţină un cont de utilizator în reţeaua de socializare Facebook cu nume / prenume reale;
  • să raspunda la postarea de concurs publicata la data de 22 iunie 2015 cu uncomentariu in care sa uploadeze o fotografie ce conţine produse pregătite Agricola, însoţite de o descriere detaliată a reţetei în care a fost folosite;

Un participant poate intra în concurs cu maximum 10 comentarii, trimise în total pe toată durata concursului, care să reprezinte fiecare câte o reţetă diferită realizată cu minim un sortiment din cele 4 sortimente de produse pregătite Agricola participante înconcurs.

Cele 4 sortimente de produse pregătite Agricola cu ajutorul cărora se poate participa la concurs sunt:

  • Cascaval Pane de nota 10 – 200 g
  • Cordon Bleu din piept de pui de nota 10 – 270 g
  • Nuggets din pui de nota 10 fara E-uri – 300 g
  • Strips din piept de pui de nota 10 fara E-uri – 270 g

Fotografiile uploadate trebuie să fie originale, realizate de utilizatori şi aparţinând acestora, realiste, fără texte, logo-uri sau orice alte materiale ce presupun drepturi de autor şi care nu aparţin participantului. 

Pentru acordarea premiilor săptămânale, câştigătorii vor fi aleşi în funcţie de votul juriului. Jurizarea va fi realizată de organizator, urmărindu-se premierea celor mai originale reţete, legat de ingrediente şi metoda de preparare.

Premiile ce urmează a fi acordate constau în:

  • P1: Rucsac pentru picnic (Pe perioada concursului se vor acorda 10 de rucsace pentru picnic echipate fiecare pentru 4 persoane.);
  • P2: Cele 4 produse pregătite Agricola care sunt acceptate in concurs, într-un termobag (Pe perioada concursului se vor acorda 20 de termobag-uri cu cele 4 produse pregătite Agricola acceptate in concurs.);

Câştigătorii premiilor săptămânale sunt anunţaţi în fiecare zi de luni ai perioadei de concurs,astfel:

  • Pe 29 iunie 2015 şi 6 iulie 2015 vor fianunţaţi cei 5 câştigători săptămânali ai P1 (rucsac pentru picnic) şi cei 10 de câştigători săptămânali ai P2 (termobag cu produse Agricola)

Castigatorii vor fianuntati prin postarea unui comentariu cu tag pe numele lor. Ei vor trebui sa trimita prin mesaj privat catre pagina de facebook Creator pofta, adresa lor de email la care pot fi contactati. Ei trebuie sa raspunda in maxim 24h de la postarea listei de castigatori.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online mese de poveste castiga premii concurs AgricolaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.