Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
Cumpara orice punga de Toortitzi, razuieste talonul si castiga mii de premii!

Campania se va desfasura în perioada 01.07.2015 – 31.07.2015, în reteaua de statii de distributie carburanti operate in Romania sub brandul Petrom.

La aceasta Campanie participa produsele Toortitzi 80 g sare, susan alb si negru, mix seminte si Toortitzi 180 g sare, susan alb si negru, mix seminte, comercializate în reteaua de statii de distributie carburanti operate in Romania sub brandul Petrom.

Prin intermediul acestui mecanism poate participa la Campanie orice persoana fizica, cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza în perioada Campaniei, 01.07.2015 – 31.07.2015, oricare produs participant la Campanie din locatiile participante si sa pastreze bonul de casa pentru validare.

Pentru fiecare produs achizitionat participant la campanie, un consumator poate sa aleaga unul dintre cardurile razuibile pe care i le prezinta operatorul de la casa de marcat (se poate alege un singur card razuibil pentru fiecare produs participantachizitionat). Cardurile razuibile sunt inscriptionate cu unul dintre premiile mentionate mai jos ori cu textul „Mai incearca niste Toortitzi”, ceea ce inseamna ca este necastigator. Participantul va primi sau nu un premiu, conform mesajului mentionat pe cardul razuibil pe care l-a extras acel participant.

Mesajele mentionate pe cardul razuibil sunt: “1 punga Toortitzi 80 g”, “1 tricou toortit”, “1 hamac”, “1 geanta de voiaj”, “Mai incearca niste Toortitzi”.

Premiile vor fi validate pe loc de catre angajatii Petrom pe baza cartonasului razuit, castigator, de catre Participant, cat si pe baza bonului de casa care atesta cumpararea produselor participante in Campanie.

Daca pe cartonasul razuibil Participantul gaseste mesajul „1 punga Toortitzi 80g” , atunci inseamna ca acesta a castigat 1 punga de Toortitzi mix de seminte 80g. Daca pe cartonasul razuibil Participantul gaseste mesajul “1 tricou toortit”, atunci inseamna ca acesta a castigat un tricou comprimat. Daca pe cartonasul razuibil Participantul gaseste mesajul „1 hamac”, atunci inseamna ca acesta a castigat 1 hamac. Daca pe cartonasul razuibil Participantul gaseste mesajul “1 geanta de voiaj”, atunci inseamna ca acesta a castigat o geanta de voiaj Lamonza.

In cadrul Campaniei se acorda urmatoarele premii:

  • 4.500 de premii corespunzatoare mesajului “1 punga Toortitzi 80 g”, constand intr-o punga Toortitzi 80 g, mix de seminte;
  • 1.000 premii corespunzatoare mesajului “1 tricou toortit”, constand intr-un tricou;
  • 100 premii corespunzatoare mesajului “1 hamac”, constand intr-un gamac;
  • 20 premii corespunzatoare mesajului “1 geanta de voiaj”;

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lor in bani.

Lista castigatorilor va fi publicata in termen de maxim 30 zile pe site-ul promotiialka.ro la sfasitul Campaniei sau pe masura ce se vor castiga premiile. Data limita de revendicare a premiilor este 22.08.2015.