Acest concurs a expirat în data de 2015-09-21. Vezi concursurile active aici.
Nuantele si beneficiile lacului lucios CasaBella.

Descopera CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri si poti castiga unul din cele 10 premii puse in concurs!

Acesta se foloseste pentru protectia si decorarea gardurilor din lemn expuse influentei factorilor atmosferici in mod direct. Beneficiul principal este rezistenta la UV. Se poate aplica si pe alte structuri din lemn, precum: mobilier de gradina, case din lemn, stresini, lambriuri, usi, ferestre.

Spune-ne intr-un comentariu la aceasta poza ce nuanta de lac CasaBella ai alege pentru gardul tau, plus 2 beneficii ale acestui lac lucios si te rasplatim cu unul dintre cele 10 premii x 2 galeti a cate 2.5L CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri, in nuanta dorita. 

Raspunsul trebuie sa fie sub urmatoarea forma pentru a fi valid: "Aleg CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri de nuanta ___ (una din cele 5 culori sau incolor din imagine) deoarece ___ (2 beneficii de pe site)."

Participa la concurs in perioada 10 - 20 septembrie 2015 si ai sansa de a castiga unul dintre cele 10 premii x 2 galeti a cate 2.5L CasaBella lac lucios 2 in 1 pentru garduri. Vom alege castigatorii prin tragere la sorti si ii vom anunta pe 22 septembrie 2015.