98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 20 de carduri de carburant Mol Blue incarcate cu cate 300 de lei si 10 vouchere in valoare unitara de 450 RON!

 admin  2016.01.06  Vouchere,Trageri la sorti  2251

concurs Mol

Campania “Pastreaza vizibilitatea maxima!” va începe la data de 15 noiembrie 2015, ora 00:00:00 şi se va încheia la data de 15 februarie 2016, ora 23:59:59.

Produsele participante la această campanie sunt produsele de ingrijire auto:

  • EVOX Ice-crystal -40 2LE
  • EVOX Ice-crystal -40 4LE
  • EVOX Xmas -40 2LE
  • Alycol Marine -20 2LE
  • EVOX+Ice Spray pachet
  • Alycol Marine -20 4LE

comercializate în benzinăriile Mol.

Pentru a participa la campanie, participantul va achiziţiona produsele Mol din reţeaua benzinăriilor Mol participante la campanie, în perioada de desfăşurare a campaniei, achitând cu numerar, card bancar sau card de carburant, fie acesta card Mol (toate tipurile), DKV, UTA, E100 sau EuroShell. Participanţii la această campanie au dreptul să participe cu un număr nelimitat de cumparaturi de produse aflate in campanie.

În cadrul acestei campanii organizatorul oferă 20 de carduri de carburant Mol Blue incarcate cu cate 300 de RON (TVA inclus) si 10 vouchere in valoare unitara de 450 RON (TVA inclus) cu care pot achizitiona, la alegere, ochelari de vedere sau de soare de la partenerul OptiBlu. Voucherul poate fi folosit timp de un an de zile de la extragere. Cardul MOL Blue este un card de tip voucher, de unica folosinta, preincarcat cu o suma de bani, in cazul acestei campanii cu 300 lei (TVA inclus)

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului se va organiza de catre Hit Mail şi se va efectua electronic pe 01 martie 2016, în prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate în organizarea campaniei şi va fi asistata de un Notar Public. Tragerea la sorţi presupune folosirea unui program cu distribuţie aleatorie care va selecta o tranzactie efectuata in perioada promotiei, folosind o bază de date ce conţine toate intrările în campanie. Fiecare participant va intra în tragerea la sorţi finală cu numărul de şanse acumulate pe toată perioada campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mol castiga premii card carburant Mol BlueNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.