Acest concurs a expirat în data de 2015-11-16. Vezi concursurile active aici.
Cat de protejat esti in trafic?

Concursul „Cat de protejat esti in trafic?"  este organizat pe teritoriul Romaniei, in perioada 19.10.2015, ora 00:00:00 - 15.11.2015, ora 23:59, inclusiv.

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

  • sa acceseze pagina de Facebook Petrom. Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe facebook.com (in cazul in care are deja cont de utilizator);
  • sa intre in aplicatia "Cat de protejat esti in trafic?";
  • sa acceseze butonul „Start";
  • sa urmeze pasii aplicatiei si sa raspunda cu „Da" sau „Nu" la intrebari le afisate in cadrul aplicatiei, legate de existenta, in propriul autoturism, a obiectelor din zona protectiei/securitatii, printre care si Cartea de Salvare la Bord. Pentru fiecare raspuns, Participantul va primi un punctaj, iar dupa finalizarea chestionarului, si in functie de punctajul obtinut, acesta va primi un raspuns ce va fi afisat in cadrul aplicatiei.
  • sa finalizeze inscrierea in concurs prin cornpletarea formularului de date personale cu nume, prenume, telefon mobil, adresa de email;

ln cadrul concursului, premiile oferite prin tragere la sorti constau in 2 bonuri valorice pentru carburant auto in valoare de 50 RON fiecare. Valoarea finala a premiului este 100 RON.

Premiu oferit prin tragere la sorti :

  • 20 x Bonuri valorice pentru carburant auto in valoare de 100 Lei

Premiile vor fi oferite prin trageri la sorti electronice, saptamanale ce vor avea loc in prezenta unui reprezentant al organizatorului.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant al organizatorului in termen de maximum 2 zile lucratoare de la tragerea la sorti, pentru a fi informati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare. Participantii desemnati castigatori vor fi apelati pe numarul de telefon mobil cu care s-au inscris in concurs.