108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 20 de bilete pentru un eveniment sportiv unic in Romania!

 admin  2015.06.12  Trageri la sorti,Invitatii  1005

concurs Kiss FM

Există o cursă pentru care te antrenezi în fiecare zi fără să știi.

În fiecare zi alergi în jungla urbană: faci slalom pe stradă, ocolești capcanele din asfalt, escaladezi trepte, te strecori printre uși și bagi alergătură cât încape! Deci ești antrenat deja pentru super-aventura urbană!

Pentru toți atleții urbani, Kiss FM prezintă Urbatlon: sâmbată, 20 iunie 2015, Arena Națională. O întrecere de placere! 5 kilometri de adrenalină și 8 probe cu obstacole super dinamice și fun.

Completează formularul cu datele tale de contact și ai șansa să câștigi, prin tragere la sorți, unul din cele 10 premii a câte două bilete puse la bătaie.

Pe 20 iunie 2015, Arena Nationala deschide portile tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa urbana cu obstacole, surprize si multa, multa, super multa distractie!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga bileteNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.