108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 telefoane Lenovo Vibe Z2 Pro si 10 vouchere in valoare de 200 ron fiecare!

 admin  2015.05.11  Telefoane,Trageri la sorti  2010

concurs Radio ZU

Campania publicitara "Simte vibratia muzicii cu Lenovo Vibe Z2 Pro" se va desfasura in perioada 11 - 22 mai 2015, la Radio ZU in cadrul Morning ZU intre 09:00-11:00.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa intre pe pagina oficiala Facebook Lenovo Romania si sa retina (sa isi noteze) atuul Lenovo Vibe Z2 Pro corespunzator zilei de concurs. La semnalul realizatorilor Morning ZU ascultatorii sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 atuul corespunzator zilei in care se desfasoara concursul. Persoana care trimite al 100-lea SMS (primit dupa startul concursului) cu atuul corespunzator zilei de concurs castiga un voucher de discount in valoare de 200 ron valabil la achizitia oricarui Smartphone sau tablet Lenovo din reteau de magazine Flanco, plus un loc pe lista de tragere la sorti a castigatorului telefonului Lenovo Vibe Z2 Pro.

In cazul in care se primesc mai putin de 100 de SMS-uri care sa contina atuul corespunzator zilei de concurs (dupa startul concursului), este considerata castigatoare persoana care a trimis SMS-ul cu numarul de ordine cel mai apropiat de 100. In ziua de vineri, respectiv in zilele de 15 si 22 mai, suplimentar, se va trage la sorti castigatorul unuia dintre cele doua telefoane Lenovo Vibe Z2 Pro. Tragerea la sorti se va face dintre castigatorii saptamanii in curs. 

Persoana desemnata in direct la Radio ZU ca fiind castigatore va fi contactata din nou, off-air, de catre Co-organizatori in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  Premiului castigat.

Toate SMS-urile primite sunt monitorizate cu ajutorul unui soft de agregare SMS-uri (primire si trimitere automata SMS-uri) furnizat de catre OMN (Open Media Network).

Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestei Campanii publicitare.

Valoarea totala a premiilor constand in 10 vouchere in valoare de 200 ron fiecare insumand 2.000 ron valabile la achizitia smartphone-urilor si tabletelor Lenovo din reteaua de magazine Flanco (valabile pana la 30.06.2015) + doua telefoane Lenovo Vibe Z2 Pro in valoare de 2.221 ron fiecare insumand 4442 ron.

Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita Co-Organizatorului, in aceeasi zi in care a fost anuntat ca este castigator prin e-mail la adresele radiozu@radiozu.ro/office@radiozu.roori prin fax la nr. 021/ 409.19.02 o copie a actului de identitate. Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al Co-organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.).


PARTICIPA LA CONCURS

Lenovo Vibe Z2 Pro concurs Radio ZU concursuri online castiga telefon simte vibratia muziciiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.