Acest concurs a expirat în data de 2014-12-13. Vezi concursurile active aici.
Eu si Lidl!

Concursul este organizat si desfasurat pe pagina de Facebook a Lidl Romania, in perioada 28.11.2014 – 12.12.2014 (inclusiv). 

In cadrul Concursului vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 2 tablete Samsung Galaxy Tab 4 , 4 G & Wi-Fi, 8", Quad Core 1.2GHz, 16GB, 1.5GB, Android Kitkat 4.4

Pentru a participa la Concurs, Participantul trebuie, pe perioada desfasurarii concursului, sa acceseze pagina de facebook a Organizatorului si sa intre in Aplicatie din tab-ul „Eu si Lidl”. In cadrul aplicatiei Participantul trebuie sa dea click pe butonul „Participa” si sa mearga mai departe in fereastra de dialog ce se va deschide. In cadrul acestei ferestre Participantul trebuie sa raspunda la toate intrebarile din chestionarul aplicatiei si sa completeze toate campurile necesare. Pentru a putea fi inscris in tragerea la sorti, Participantul trebuie sa completeze la finalul chestionarului datele sale de contact: nume si prenume, adresa valida de e-mail si numarul de telefon.

Pentru a fi validat drept participant, utilizatorul trebuie sa actioneze butonul „Inregistrare” dupa ce a completat toate campurile obligatorii ale formularului cu datele corecte. Dupa actionarea butonului va fi afisat mesajul „Aici chestionarul nostru a luat sfarsit. Va multumim pentru amabilitatea de a ne fi raspuns la intrebari. O zi frumoasa in continuare!”, confirmand inregistrarea participarii.

Stabilirea castigatorilor are loc prin tragere la sorţi, dupa incheierea Concursului, in maxim 72 de ore de la incheierea concursului, respectând garantarea principiului hazardului. Vor fi luati in considerare toti participanti care au finalizat procesul de inscriere in perioada 28.11.2014 – 12.12.2014. De asemenea, pentru fiecare dintre cele 2 premii, va fi desemnata cate 1 rezerva. Cele 2 rezerve vor fi extrase prin acelasi mecanism de tragere la sorti folosit pentru extragerea castigatorilor.