77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 smartphones Nokia 8 spunand ce te pasioneaza!

 admin  2018.03.02  Telefoane,Trageri la sorti  2108

concurs Manafu

Pasiunile ne conduc în viață și ne duc pe căi foarte frumoase. Ne scot din mulțime și ne dau energie. Fără o pasiune nu ne găsim scopul și nu avem o direcție pe drumul nostru. Pasiunile au fost cele care au stat în spatele multor realizări ale omenirii. De la invenții la opere de artă. 

Orice om are o pasiune și de multe ori o persoană de lângă ea este sursa de inspirație sau motivație. Nokia a pornit în căutarea pasiunilor românilor, a scris blogger-ul Cristian Manafu, pe blogul lui www.manafu.ro. Aici aflați detalii despre concurs.

Nokia oferă două telefoane de top, două Nokia 8, unei persoane care va spune care este pasiunea sa și cine e persoana care o motivează să o urmeze. Un telefon pentru autor, un telefon pentru prietenul, colegul, fratele, părintele sau.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina Nokia Mobile pe Facebook, până pe 19 martie 2018 și să lăsați un comentariu acolo, cu ce vă pasionează și cine vă motivează.concursuri online concurs Manafu castiga premii castiga smartphone castiga telefon castiga Nokia 8