Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-06-20. Vezi concursurile active aici.
Desteptarea te trimite in vacanta la Hotel Europa & Ana Aslan Health Spa.

Pregăteşte-te de o Bătălie a Sexelor care te poate duce direct într-o vacanţă plină de răsfăţ la Hotel Europa & Ana Aslan Health Spa!

Ascultă vineri Deşteptarea, acceptă provocarea lansată de Vlad Petreanu şi George Zafiu şi poţi câştiga 2 sejururi în staţiunea Eforie Nord, la Hotel Europa, de 4 stele, fiecare sejur pentru 2 persoane, având demipensiune dar şi un pachet de răsfăţ total la Ana Aslan Health Spa.

Vineri, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul Deşteptarea urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Premiile consta, in total, in 2 sejururi in Romania, statiunea Eforie Nord, Hotel Europa 4*, pentru 2 persoane/sejur, 3 nopti cazare, demipensiune si pachet SPA, transport este individual (transportul nu este inclus in premiu), in valoare totala de 6300 lei (cu TVA inclus).