80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 pachete VIP pentru 2 persoane la Campionatul European de Fotbal Paris, 1.200 mingi de fotbal, 6.000 odorizante de masina si 12.000 doze de bere!

 admin  2015.06.16  Diverse,Jucarii,Trageri la sorti,Invitatii  1768

concurs Profi

Campania este organizată şi se desfăşoară în perioada 15 iunie 2015 - 17 iulie 2015 în toate magazinele Profi.

În vederea participarii la campania publicitară "Profi te trimite la Paris!”, clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse din categoria bere, comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală să fie de minimum 15 lei/bon fiscal (tva inclus); Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare. 
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia "Profi te trimite la Paris!” de pe infokiosk având şansa de a câştiga pe loc: o doza de bere, un odorizant de masina, o minge de fotbal sau un voucher pentru 1 pachet VIP pentru 2 persoane la Campionatul European de Fotbal Paris – 2016 (include biletele la meci, transportul si cazarea)
  • să ruleze aplicaţia "PROFI te trimite la Paris!”;
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea ridicarii premiului.

Un bon fiscal este câştigator doar dacă după scanarea la infokiosk, aplicaţia rulată indica „Goool, ai marcat!!!! Ai caştigat... Prezintă bonul fiscal şefului de magazin pentru a intra în posesia premiului”.

În cazul în care în urma rulării aplicaţiei, pe ecranul infokioskului fotbalistul nu inscrie gol in poarta, bonul fiscal este declarat necâştigător, iar aplicatia rulata va indica „Ne pare rau, de data asta ai ratat! Cumpără din nou şi ai o nouă şansă la joc!”.

Premiile constau in:

  • 12.000 doze de bere
  • 6.000 odorizante de masina
  • 1.200 mingi de fotbal
  • 2 pachete VIP pentru 2 persoane la Campionatul European de Fotbal Paris (sunt incluse: biletele la meci, cazare si transport)

PARTICIPA LA CONCURS

Campionatul European de Fotbal concursuri online concurs Profi pachete VIP doze de bere odorizante de masina mingi de fotbal concurs bere cumpara bere