Acest concurs a expirat în data de 2015-10-01. Vezi concursurile active aici.
Cu povestea ta poti ajunge in America, acolo unde a inceput totul.

Campania se va desfasura in perioada 10 septembrie 2015, orele 13:00 – 30 septembrie 2015, orele 13:00.

Consumatorii isi pot scrie povestea de viata, sub forma de titlu si text in limita a 2.000 de caractere/poveste. In plus, acestia au optiunea de a aloca o eticheta in functie de endorserul care i-a inspirat, dupa cum urmeaza: Inspired by Tudor Chirila sau Inspired by Razvan Pascu. 

Dupa redactarea textului si inscrierea acestuia in concurs, utilizatorii au optiunea de a distribui pe Facebook intrarea lor in concurs. Aceasta actiune nu se va realiza automat, ci doar cu acordul utilizatorului de distributie a continutului pe Facebook.

Toate povestile inregistrate in concurs se vor afisa pe microsite-ul web.jackdaniels.com sub forma de casete, care se extind cu intreaga poveste la click pe fiecare. Povestile vor fi insotite de sintagma: Posted by [nume utilizator], inspired by Tudor Chirila sau  Inspired by Razvan Pascu, rewarded by Jack Daniel`s

Vor fi selectate de catre un juriu format din 3 persoane numite de organizator, cele mai autentice 6 povesti doar din cele inscrise in concurs pe website-ul web.jackdaniels.com Sunt premiate povestile oamenilor care au facut ceva, si-au urmat povestea si si-au atins/s-au apropiat de visul lor. Jack Daniel`s alaturi de endorserii campaniei ii recunosc si ii  recompenseaza. Decizia juriului va fi finala si poate fi influentata bineinteles de o doza de subiectivitate.

Un participant nu poate inscrie mai mult de o poveste in concurs.

Veridicitatea celor 6 povesti castigatoare (2x premiul cel mare, 2x premiul mediu, 2x premiul mic) se va verifica in perioada de jurizare cuprinsa in intervalul 1 octombrie- 12 octombrie 2015.

În cadrul acestui concurs se vor acorda 6 premii: 2 x  premiu mare si 2 x. premiu mediu, 2 x premiu mic, dupa cum urmeaza:

  • Premiul mare: excursie de o persoana in Lynchburg, Tennessee, Statele Unite ale Americii, in  valoare de 4.000 euro, + tva/ excursie
  • Premiul mediu: contine 1 sticla Limited Edition – Jack Daniel`s Frank Sinatra + POSM JD + tricou sau alt element de brand
  • Premiul mic: contine 1 sticla Jack Daniel`s 0,7 l + 1 sticla Jack Daniel`s Honey 0.7 l + POSM JD + tricou sau alt element de brand

Castigatorii vor fi validati in maxim 48 de ore de la inchiderea sesiunii de jurizare si vor fi anuntati pe site-ul oficial al concursului, web.jackdaniels.com in data de 14 octombrie 2015. Vor fi contactati pe adresa de email /numarul de telefon inscris(a) in formularul din site in maxim 48h de la anuntarea publica a castigatorilor.