108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 excursii in Lynchburg, Tennessee, 2 sticle de Jack, editie limitata Frank Sinatra si 2 pachete aniversare Jack Daniels!

 admin  2015.09.28  Vacante,Concursuri cu jurizare  2191

concurs Jack Daniel’s

Campania se va desfasura in perioada 10 septembrie 2015, orele 13:00 – 30 septembrie 2015, orele 13:00.

Consumatorii isi pot scrie povestea de viata, sub forma de titlu si text in limita a 2.000 de caractere/poveste. In plus, acestia au optiunea de a aloca o eticheta in functie de endorserul care i-a inspirat, dupa cum urmeaza: Inspired by Tudor Chirila sau Inspired by Razvan Pascu. 

Dupa redactarea textului si inscrierea acestuia in concurs, utilizatorii au optiunea de a distribui pe Facebook intrarea lor in concurs. Aceasta actiune nu se va realiza automat, ci doar cu acordul utilizatorului de distributie a continutului pe Facebook.

Toate povestile inregistrate in concurs se vor afisa pe microsite-ul web.jackdaniels.com sub forma de casete, care se extind cu intreaga poveste la click pe fiecare. Povestile vor fi insotite de sintagma: Posted by [nume utilizator], inspired by Tudor Chirila sau  Inspired by Razvan Pascu, rewarded by Jack Daniel`s

Vor fi selectate de catre un juriu format din 3 persoane numite de organizator, cele mai autentice 6 povesti doar din cele inscrise in concurs pe website-ul web.jackdaniels.com Sunt premiate povestile oamenilor care au facut ceva, si-au urmat povestea si si-au atins/s-au apropiat de visul lor. Jack Daniel`s alaturi de endorserii campaniei ii recunosc si ii  recompenseaza. Decizia juriului va fi finala si poate fi influentata bineinteles de o doza de subiectivitate.

Un participant nu poate inscrie mai mult de o poveste in concurs.

Veridicitatea celor 6 povesti castigatoare (2x premiul cel mare, 2x premiul mediu, 2x premiul mic) se va verifica in perioada de jurizare cuprinsa in intervalul 1 octombrie- 12 octombrie 2015.

În cadrul acestui concurs se vor acorda 6 premii: 2 x  premiu mare si 2 x. premiu mediu, 2 x premiu mic, dupa cum urmeaza:

  • Premiul mare: excursie de o persoana in Lynchburg, Tennessee, Statele Unite ale Americii, in  valoare de 4.000 euro, + tva/ excursie
  • Premiul mediu: contine 1 sticla Limited Edition – Jack Daniel`s Frank Sinatra + POSM JD + tricou sau alt element de brand
  • Premiul mic: contine 1 sticla Jack Daniel`s 0,7 l + 1 sticla Jack Daniel`s Honey 0.7 l + POSM JD + tricou sau alt element de brand

Castigatorii vor fi validati in maxim 48 de ore de la inchiderea sesiunii de jurizare si vor fi anuntati pe site-ul oficial al concursului, web.jackdaniels.com in data de 14 octombrie 2015. Vor fi contactati pe adresa de email /numarul de telefon inscris(a) in formularul din site in maxim 48h de la anuntarea publica a castigatorilor.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Jack Daniel’s castiga premii excursie in Lynchburg concursNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.