100
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11651
concursuri
expirate
22
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2 bilete la Rio 2016!

 admin  24.06.2015  Trageri la sorti,Invitatii  1239

concurs Groupama Asigurari

Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in cadrul Jocurilor Europene de la Baku 2015, in perioada 17 iunie 2015 - 28 iunie 2015.

Obiectivul concursului este promovarea sportivilor romani participanti la Jocurile Europene Baku 2015 si premierea unui singur participant care face cea mai intensa campanie sportivului distribuit de sistemul informatic/ales de participant din randul sportivilor mentionati pe site-ul organizatorului.

lnregistrarea in concurs presupune doua actiuni:

  • inregistrarea in concurs prin acceptarea permisiunii de a se conecta cu contul de Facebook;
  • sustinerea unui sportiv in competitia europeana de la Baku;

Pentru a putea participa la prezenta campanie, participantii vor trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Participantul trebuie sa intre pe site-ul campaniei, prin conectarea cu contul sau de Facebook si, functie de optiunea sa, prin bifarea casuteti corespunzatoare se inscrie pentru a deveni „membru al delegatiei virtuale" sau „membru al delegatiei virtuale cu participare la concurs";

Participantul care a optat pentru „membru al delegatiei vituale cu participare la concurs" este obligat sa completeze formularul electronic pus la dispozitie pe site. ln urma completarii fisei electronice, participantul trebuie sa sustina sportivul care ii este atribuit (participantului i se atribuie aleatoriu de catre programul informatic unul dintre sportivii nominalizati pe site, membru al lotului sportiv roman pruticipant la Jocurile Europene de la Baku 2015), sau sa aleaga un alt sportiv dintre cei nominalizati pe site, pe care sa-l sustina pe parcursul Campaniei.

Participantii beneficiaza de mai multe sanse la premiul acordat de Organizator functie de volurnul activitatii sale derulate in cadrul Campaniei, respectiv, nurnarul dowload-rilor de pe site-ul Organizatorului si distribuite (share-uri) prin contul sau de Facebook (spre exemplu: share-uri ale articolelor despre sportiv puse la dispozitie pe site de catre Organizator, share-uri cu fotografii despre sportiv in timpul Jocurilor Europene, etc). Fiecare dowload urmat de share-uirea articolelor preluate este contorizat de Organizator si fiecare actiune de acest gen ii atribuie participantului un nou camp in baza de date a Organizatorului, baza de date din care va avea loc extragerea (electronica, automata) la sorti a castigatorului Campaniei.

ln cadrul acestei campanii se va acorda un singur premiu, constand in valoarea cumulata a doua bilete avion dus - intors la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, doua bilete participare la Olimpiada de la Rio 2016, cazare (all inclusive) pentru 2 persoane (castigatorul campaniei si insotitorul acestuia).

Pe 06 iulie 2016 la ora 12:00, se stabileste care sunt primii 3 partcicipanti, extrasi electronic si automat, de sistemul informatic, din baza de date a Organizatorului. Primul participant extras are calitatea de castigator al campaniei, iar urmatorii doi participanti extrasi au calitatea de rezerva.


PARTICIPA LA CONCURS

Jocurilor Europene de la Baku 2015 Jocurile Europene Baku 2015 concursuri online castiga premii Groupama Asigurari Rio 2016